MHz 4400 den 6000 e çıkarmak için bios ayarları yapıp kaydettim ve yeniden başlattım ancak sonra ekranda displaycardnosignal dedi ve bu resimdeki uyarıyı verip biosa geri döndü. Bu uyarı için Ramleri görseldeki gibi değiştireyim mi?
ee tabi öyle yap anakart kitapçığında gösterildiği gibi yerlestirmedin mi ramlari?MHz 4400 den 6000 e çıkarmak için bios ayarları yapıp kaydettim ve yeniden başlattım ancak sonra ekranda displaycardnosignal dedi ve bu resimdeki uyarıyı verip biosa geri döndü. Bu uyarı için Ramleri görseldeki gibi değiştireyim mi?Alıntıyı görüntüle
Sistem hazır geldi o yüzden doğrudur diye direkt biosdan yükseltmeye çalıştım ancak işe yaramadı ramlerin yerini değiştirip durum güncellemesi yapacağım.ee tabi öyle yap anakart kitapçığında gösterildiği gibi yerlestirmedin mi ramlari?
ee tabi öyle yap anakart kitapçığında gösterildiği gibi yerlestirmedin mi ramlari?
Çok iyi geçmiş ve hayırlı olsun hangi kıymetli firma yapmış ki bu hatayıAn itibariyle sorun düzelmiştir o kadar montaj yapıyorlar ancak ramlerin nereye takıkacağını bilmiyorlar![]()
Çok iyi geçmiş ve hayırlı olsun hangi kıymetli firma yapmış ki bu hatayı![]()