Yardım %60 Klavye kullananalar klavyeden memnunlarmı ?

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,736
beyler %60 klavye alıcam ama ugrastırrımı ugrastırmazmı bılemedım suan tamboy klavye var elımde su klavyeyı almak ıstıyorum genel anlamda oyun ıcın kullanıyoru pcıyı mesela forza 5 de aynı anda wasd yaparken oktuslarını kullanmak yorarmı yada ets2 de nasıl olur kulllanan arkadaslar memnunlarmı yardımcı olurmusunuz sızce almalımıyım https://www.amazon.com.tr/dp/B08DHY...U2T6AU&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im&th=1

beyler %60 klavye alıcam ama ugrastırrımı ugrastırmazmı bılemedım suan tamboy klavye var elımde su klavyeyı almak ıstıyorum genel anlamda oyun ıcın kullanıyoru pcıyı mesela forza 5 de aynı anda wasd yaparken oktuslarını kullanmak yorarmı yada ets2 de nasıl olur kulllanan arkadaslar memnunlarmı yardımcı olurmusunuz sızce almalımıyım https://www.amazon.com.tr/dp/B08DHY...U2T6AU&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im&th=1
Bende bilgi almak isterim bende kararsız kaldim

Günlük kullanımda can çekiştirebiliyo, sadece valo cs oynamak için kullanıyorsan pcyi yer anlamında alınabilir bence.

Bende bilgi almak isterim bende kararsız kaldim
Ben çok meraklıydım ve tkl klavyem olmasına rağmen aldım, fakat hiç memnun kalmadım bence ok tuşlarının ayrı olması ve F tuşlarının da fn tuşuna bağlı olmaması çok daha kullanışlı oluyor. Tkl klavye tavsiye ederim.
Sadece oyun oynuyorsan belki ona göre ayar yapar kullanırsın ama onun haricinde genel kullanımda tavsiye etmiyorum.

Onu bilmem de 2k ya alüminyum kasa k12 varken bunu almazsın ya

günlük kullanımda hiç sıkıntı çekmedim oyun oynamıyorum typing için kesinlikle güzel oluyor

sanırım tkl alıcam

Onu bilmem de 2k ya alüminyum kasa k12 varken bunu almazsın ya
knk 1-1.5k cıvarında tkl klavye warmı onerdıgın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüzde 60 yerine 70 75 al yön tuşarında yeri iyi oluyo onlarda
onerın warmı knkm max 1.5k kablosuz olursa daha guzel olur

Ben çok meraklıydım ve tkl klavyem olmasına rağmen aldım, fakat hiç memnun kalmadım bence ok tuşlarının ayrı olması ve F tuşlarının da fn tuşuna bağlı olmaması çok daha kullanışlı oluyor. Tkl klavye tavsiye ederim.
Sadece oyun oynuyorsan belki ona göre ayar yapar kullanırsın ama onun haricinde genel kullanımda tavsiye etmiyorum.
onerdıgın marka varmı 1.5k cıvarında kablosuz

Ben de tam boy membrandan, mekanik tkl klavyeye geçtim rahatsız etmedi. Numpadde daha hızlı yazılıyor ama olmasa da olur hatta daha iyi oldu diyebilirim alanım çok geniş olmadığı için

bu konuda görmüştüm bi bak istersen

knk 1-1.5k cıvarında tkl klavye warmı onerdıgın

onerın warmı knkm max 1.5k kablosuz olursa daha guzel olur

onerdıgın marka varmı 1.5k cıvarında kablosuz
Varsa akkolara bakabilirsin, yakın zamanda klavye bakmadım hiç.
Ben de tam boy membrandan, mekanik tkl klavyeye geçtim rahatsız etmedi. Numpadde daha hızlı yazılıyor ama olmasa da olur hatta daha iyi oldu diyebilirim alanım çok geniş olmadığı için
Asıl işin numpad ile değilse numpad eksiği tam eksik sayılmaz zaten klavyenin üstünde sayılar var onlar iş görüyor alışınca. Fakat ok tuşlarının, escnin ve fonksiyon tuşlarının gömük olması genel kullanımı baya olumsuz etkiliyor bence.

bu konuda görmüştüm bi bak istersen
guzel klavye ama sıte nasıl ve tuslar o sekıldemı gelıyo bılemedım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri