Bu manyak bir şey abi: Suno AI ile Şarkı Yapın

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Suno AI ile şarkı yapabilirsiniz. Olm manyak bir şey bu! Ücretsiz sürümde günlük 5 kez şarkı yaptırma hakkınız var. Her seferinde 2 şarkı üretiyor.

Yukarıdaki adrese gidin ve oturum açın.

Nasıl bir şarkı istediğinizi belirtin. Örnek: Aşkın karmaşıklığını anlatan rock türünde bir şarkı yap.
Ya da Custom Mode diyip kendi sözlerinizi yazıp türünü belirttikten sonra o sözlere beste yapabiliyorsunuz.

1 dk da yazdığım şarkı bu, çok bir şey beklemeyin:
1705184611100.png

Yaptığı şarkılar:

vay be ben söz yazarıyım her telden söz yazabilirim böyle bir şeyin olması harika olmuş

Baya iyi bu arada

yaptığımız şarkıları nası siliyoruz

Suno AI ile şarkı yapabilirsiniz. Olm manyak bir şey bu! Ücretsiz sürümde günlük 5 kez şarkı yaptırma hakkınız var. Her seferinde 2 şarkı üretiyor.

Yukarıdaki adrese gidin ve oturum açın.

Nasıl bir şarkı istediğinizi belirtin. Örnek: Aşkın karmaşıklığını anlatan rock türünde bir şarkı yap.
Ya da Custom Mode diyip kendi sözlerinizi yazıp türünü belirttikten sonra o sözlere beste yapabiliyorsunuz.

1 dk da yazdığım şarkı bu, çok bir şey beklemeyin:
Alıntıyı görüntüle

Yaptığı şarkılar:

Fenerliler burda şiir yazar ama küfürlü 😄 hoparlöre de verirler maçlar şenlenir.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Fenerliler burda şiir yazar ama küfürlü 😄 hoparlöre de verirler maçlar şenlenir.
şu zencilerin yaptığı şarkının sözlerini kopyala yapıştır yaptım onlardan daha iyi söyledi ag

Çok güzel uygulama, bi kaç şey deneyip hakkımı bitirdim, aklıma gazetedeki bu gibi şiirler geldi, biri bunu yapıp paylaşabilir mi :D
354346ae2062bd5663b3453f4c584fff.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri