Çözüldü✓ tkl mekanik klavye önerisi

Murats1

80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
2300
pek anlamam ama sonuncunun keycapsleri değişiyorsa oda olur.
siz ne önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özellikle @MuratTheFounderOfGariban senden güzel bir öneri bekliyorum.

siz ne önerirsiniz

Bunlar iyidir. Hangisini beğendiysen onu al keycapler değişiyor ayrıca.

senin özellikle önerdiğin hangisi hocam. fiyat farkı var sonuçta arada.
İkisi de gayet güzel ürünler Feker bir tık daha iyi kaçıyor ama hangisini beğendiysen onu alabilirsin fiyat çok fark etmiyor.

Desteğe veya nota ''I want you to ship my package via yanwen or yunexpress. It's important for avoiding extra taxes.'' kopyalayıp yapıştırın sıfır vergi.

Desteğe veya nota ''I want you to ship my package via yanwen or yunexpress. It's important for avoiding extra taxes.'' kopyalayıp yapıştırın sıfır vergi.
sabah 9 da yazacağım. ilgi alakanız için teşekkürler. keycap uyumsuzluk sorunu olur mu herhangi bir tane alsam da olur mu?

Cherry profil olduğu sürece sorun olmaz hepsi uyar merak etmeyin.

siz ne önerirsiniz

YK830 aldım ben açıkçası stabilizerleri ve klavye ses yalıtımı pek hoşuma gitmedi. Diğeri hakkında bilgim yok.

sabah 9 da yazacağım. ilgi alakanız için teşekkürler. keycap uyumsuzluk sorunu olur mu herhangi bir tane alsam da olur mu?
+ şeklinde olan tüm switchler ile uyar. Piyasada bulunan keycaplerin %98'i ile uyar yani.

YK830 aldım ben açıkçası stabilizerleri ve klavye ses yalıtımı pek hoşuma gitmedi. Diğeri hakkında bilgim yok.

+ şeklinde olan tüm switchler ile uyar. Piyasada bulunan keycaplerin %98'i ile uyar yani.
stabilizerleri derken hocam neyi kastediyorsunuz pek anlamıyorum da.

İmzamda ki klavyeyi kullanıyorum memnunum 2250e almıştım hala aynı fiyatsa öneririm

Geri