Yardım Karfeşime açıklayamıyorum

Açıklayacak durumun yok tabi max iphone kullanıcısı kendisi bile bilmiyor elindeki telefonun özelliklerini kimse iphone önermiyor ki çoğu kişi instada kaliteli foto atmak için alıyor. Kesin sen j7 primde'dan iphone 15 pro max'a geçtin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fanboylar bitiriyor beni ya abi telefonun da fanboyu olmazsın. Adam iphone'a para vermiş ya kazıklandığını hissetmemek için arşa çıkartıyor telefonu. Telefonun özelliklerini say diyorum geçen birine satarken kolay satılıyor diyor sanki satmak için telefon alıyoruz :D
iphone 4s çıktığından beri iphone kullancısıyım. Şükür o rezil işletim sistemini kullanmadım. Sen niye zırlıyosun ki bu kadar zoruna giden nedir? :D
adam gelmiş iphone ile iphone arasında yorum yapmamızı kardeşine okutacağını yazmış sen neler yazmışsın umarım kafa yapın biraz değişir :)

İphone un fiyatını haketmediğini biliyorum ama ekranına kalitesiz demen boş bence bende iki markanın amiral cihazlarını deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.
Ekranı boş değil güzel ama samsung'un ekranı daha kaliteli bunu değiştiremezsin Dynamic amoled iphoneların yanında daha güzel duruyor.

iphone 4s çıktığından beri iphone kullancısıyım. Şükür o rezil işletim sistemini kullanmadım. Sen niye zırlıyosun ki bu kadar zoruna giden nedir? :D
Puhahahahahaahah belli zaten konuyu uzatmaya gerek yok.

adam gelmiş iphone ile iphone arasında yorum yapmamızı kardeşine okutacağını yazmış sen neler yazmışsın umarım kafa yapın biraz değişir :)
Ek seçenek sunuyorum kardeşim? sana mı öneriyorum sen niye zıpladın?

z fold alın keyfinize bakın

Ekranı boş değil güzel ama samsung'un ekranı daha kaliteli bunu değiştiremezsin Dynamic amoled iphoneların yanında daha güzel duruyor.

Puhahahahahaahah belli zaten konuyu uzatmaya gerek yok.

Ek seçenek sunuyorum kardeşim? sana mı öneriyorum sen niye zıpladın?
Çevrendekilere sabır dilerim :)

Valla çok komiksiniz ya :D Hadi git asgari ücret maaşınla git kredi çek 3 sene kredi öde al iphonenunu

Valla çok komiksiniz ya :D Hadi git asgari ücret maaşınla git kredi çek 3 sene kredi öde al iphonenunu
Herkesi kendin gibi fakir mi sanıyorsun :D şükür nakit alıp geçebiliyorum

S23 ultra kullanmak bir lukstur sadece parayla alamazsın biraz zeka da gerektirir yoksa bakın parası olanlar 14-15 düz model falan alıyor veya 14 pro falan alıyor. 15 pro veya Max alan adama lafım yok ama ben s24u beklerim param olsa

Geri