Neler Yeni

Yardım Karfeşime açıklayamıyorum

Allmuted

80+ Bronze
Açıklayacak durumun yok tabi max iphone kullanıcısı kendisi bile bilmiyor elindeki telefonun özelliklerini kimse iphone önermiyor ki çoğu kişi instada kaliteli foto atmak için alıyor. Kesin sen j7 primde'dan iphone 15 pro max'a geçtin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fanboylar bitiriyor beni ya abi telefonun da fanboyu olmazsın. Adam iphone'a para vermiş ya kazıklandığını hissetmemek için arşa çıkartıyor telefonu. Telefonun özelliklerini say diyorum geçen birine satarken kolay satılıyor diyor sanki satmak için telefon alıyoruz :D
iphone 4s çıktığından beri iphone kullancısıyım. Şükür o rezil işletim sistemini kullanmadım. Sen niye zırlıyosun ki bu kadar zoruna giden nedir? :D
adam gelmiş iphone ile iphone arasında yorum yapmamızı kardeşine okutacağını yazmış sen neler yazmışsın umarım kafa yapın biraz değişir :)

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
İphone un fiyatını haketmediğini biliyorum ama ekranına kalitesiz demen boş bence bende iki markanın amiral cihazlarını deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.
Ekranı boş değil güzel ama samsung'un ekranı daha kaliteli bunu değiştiremezsin Dynamic amoled iphoneların yanında daha güzel duruyor.

iphone 4s çıktığından beri iphone kullancısıyım. Şükür o rezil işletim sistemini kullanmadım. Sen niye zırlıyosun ki bu kadar zoruna giden nedir? :D
Puhahahahahaahah belli zaten konuyu uzatmaya gerek yok.

adam gelmiş iphone ile iphone arasında yorum yapmamızı kardeşine okutacağını yazmış sen neler yazmışsın umarım kafa yapın biraz değişir :)
Ek seçenek sunuyorum kardeşim? sana mı öneriyorum sen niye zıpladın?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,708
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
z fold alın keyfinize bakın

Allmuted

80+ Bronze
Ekranı boş değil güzel ama samsung'un ekranı daha kaliteli bunu değiştiremezsin Dynamic amoled iphoneların yanında daha güzel duruyor.

Puhahahahahaahah belli zaten konuyu uzatmaya gerek yok.

Ek seçenek sunuyorum kardeşim? sana mı öneriyorum sen niye zıpladın?
Çevrendekilere sabır dilerim :)

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Valla çok komiksiniz ya :D Hadi git asgari ücret maaşınla git kredi çek 3 sene kredi öde al iphonenunu

Allmuted

80+ Bronze
Valla çok komiksiniz ya :D Hadi git asgari ücret maaşınla git kredi çek 3 sene kredi öde al iphonenunu
Herkesi kendin gibi fakir mi sanıyorsun :D şükür nakit alıp geçebiliyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
S23 ultra kullanmak bir lukstur sadece parayla alamazsın biraz zeka da gerektirir yoksa bakın parası olanlar 14-15 düz model falan alıyor veya 14 pro falan alıyor. 15 pro veya Max alan adama lafım yok ama ben s24u beklerim param olsa

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Herkesi kendin gibi fakir mi sanıyorsun :D şükür nakit alıp geçebiliyorum
SDLKASLDKASDŞLKSŞLDK bencede hocam fakirim fln, neyse enayilik ve popüler kültür köleliğiniz ile yolunuza devam ediniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,133
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333
Top Bottom