işsizlik maaşı nasıl alınır acil yardım

arifand34

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
132
sigorta girişim var prim günüm 1 yaş 25 sadece 450 gün prim günü gerekiyormuş sanırım bundan başka bir şey gerekiyor mu ben bunu alsam 450 günü maaş alabilecek miyim ? askerlik borçlanması var bir de o nedir e-devletten girdiğinde 5000 tl küsür para çıkıyor

sigorta girişim var prim günüm 1 yaş 25 sadece 450 gün prim günü gerekiyormuş sanırım bundan başka bir şey gerekiyor mu ben bunu alsam 450 günü maaş alabilecek miyim ? askerlik borçlanması var bir de o nedir e-devletten girdiğinde 5000 TL küsür para çıkıyor
1705470675191.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prim günüm 1
Yaş 25
sadece 450 gün prim günü gerekiyormuş derken bunları mı diyorsunuz doğru mu anladım ?
Askerlik borçlanması askerde olduğunuz günlerin parasını vererek sigortaya prim günü ekletmek anlamına geliyor

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prim günüm 1
Yaş 25
sadece 450 gün prim günü gerekiyormuş derken bunları mı diyorsunuz doğru mu anladım ?
Askerlik borçlanması askerde olduğunuz günlerin parasını vererek sigortaya prim günü ekletmek anlamına geliyor
bende 5000 cıkıyor yani kaç prim çıkar bunu nasıl ödüyoruz kredi gibi bişey mi bu

Askere giden adamdan bile para alıyorlar, tam tersi binlerce lira para verilmesi gerekirken.

Geri