Linkteki model yazıcı a101 e geliyor uzun zamandır da yazıcı arıyorum bu model iş görür mü? Yoksa 5-5.5 verip brother epson gibi markaları almak mı daha mantıklı olur? Market fiyatı 3900₺.
Canon da iyi bi marka epsondan falan aşağı kalır yanı yokLinkteki model yazıcı a101 e geliyor uzun zamandır da yazıcı arıyorum bu model iş görür mü? Yoksa 5-5.5 verip brother epson gibi markaları almak mı daha mantıklı olur? Market fiyatı 3900₺.
Evet hocam ama bu modeli iş görür mü emin olamadım uc kısmında donma sorunu oluyor vs diyorlar genel canon için bunun önüne nasıl geçerim?Canon da iyi bi marka epsondan falan aşağı kalır yanı yok
Ürün yorumları gayet olumluEvet hocam ama bu modeli iş görür mü emin olamadım uc kısmında donma sorunu oluyor vs diyorlar genel canon için bunun önüne nasıl geçerim?
Hocam birkaç yorumda görmüştüm farklı modellerde ve forumlarda dolaşırken. Kaçırmamayı planlıyorum ama almışken 5k bandını zorlamaya gerek olacak kadar bir fark var mı o fiyattaki yazıcılarla arasında diye kararsız kaldım.Kim diyor? Haftada bir birkaç sayfa baskı alın sorun olmaz. Ben A101 den giriş seviyesi E414 aldım; muadil mürekkeple bile sorunsuz.
Wifi büyük rahatlık; kaçırmayın.
canon gayet iyi. e serisi bir yazıcısını da ben satın almıştım. 7-8 aydan sonra saçmalamaya başlamıştı ama bu iyidir.Linkteki model yazıcı a101 e geliyor uzun zamandır da yazıcı arıyorum bu model iş görür mü? Yoksa 5-5.5 verip brother epson gibi markaları almak mı daha mantıklı olur? Market fiyatı 3900₺.
7-8 aydan sonra ne gibi sorunlar yaşamıştınız?canon gayet iyi. e serisi bir yazıcısını da ben satın almıştım. 7-8 aydan sonra saçmalamaya başlamıştı ama bu iyidir.
Tamamdır hocamMürekkepliye zorlamaya gerek yok; işini fazlasıyla görür.
TeşekkürlerMuadilleri 4500 üstü; şimdiden hayırlı olsun.![]()