A101'e gelecek olan yazıcı alınır mı?

Evet hocam ama bu modeli iş görür mü emin olamadım uc kısmında donma sorunu oluyor vs diyorlar genel canon için bunun önüne nasıl geçerim?
Ürün yorumları gayet olumlu

Kim diyor? Haftada bir birkaç sayfa baskı alın sorun olmaz. Ben A101 den giriş seviyesi E414 aldım; muadil mürekkeple bile sorunsuz.
Wifi büyük rahatlık; kaçırmayın.

Kim diyor? Haftada bir birkaç sayfa baskı alın sorun olmaz. Ben A101 den giriş seviyesi E414 aldım; muadil mürekkeple bile sorunsuz.
Wifi büyük rahatlık; kaçırmayın.
Hocam birkaç yorumda görmüştüm farklı modellerde ve forumlarda dolaşırken. Kaçırmamayı planlıyorum ama almışken 5k bandını zorlamaya gerek olacak kadar bir fark var mı o fiyattaki yazıcılarla arasında diye kararsız kaldım.

Linkteki model yazıcı a101 e geliyor uzun zamandır da yazıcı arıyorum bu model iş görür mü? Yoksa 5-5.5 verip brother epson gibi markaları almak mı daha mantıklı olur? Market fiyatı 3900₺.
canon gayet iyi. e serisi bir yazıcısını da ben satın almıştım. 7-8 aydan sonra saçmalamaya başlamıştı ama bu iyidir.

Uzun süre püskürtmeli yazıcı kullandık fiyat olarak düşük olduğu için ama zaman geçtikçe sorunlar açmaya başladı kağıdı çekmiyordu durmadan yazdırma hataları alıyorduk. geçtiğimiz aylarda lazerli yazıcı satın aldık arada uçurumlar olduğunu fark ettik sana tavsiyem biraz yüksek meblağlar harcayıp lazer yazıcı almanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,031
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri