🔥İndirim 🔥IKEA lanespelare mousepad 300 TL🔥

yaratmaz muhtemelen bu fiyattaki çoğu ürün zaten kalite olarak aynıdır
bendeki 70x40 klavye tam sığmıyor atılan 90x40 hoşuma gitti yedek olarak alınır mı sence. Fiyatı normalde de mi böyle yoksa inidirmde mi ?

QcK'yı nasıl tokatlayabiliyor? Neye göre değerlendirme yapılıyor merak ettim.

Konudan ayrı Klassegear o kadar abartıldı ki alayım dedim kenarının dikişli olması dışında gram faydasını görmedim. Piyasada reklamın önemi.
Qck bir süre sonra rengi beyazlıyor ikeanın kumaş kalitesi ve görünüşü daha iyi arada az fark var fakat bu fiyata en iyisini almak isteyen IKEA almalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

QcK Heavy mi bu mu?
Tabi ki bu

Bu ürün speed mi?
Evet

Nesi kötü? Kullananlar ikiye bölünmüş halde bu üründe. Yabancı devletlerde en önerilen ürünlerden biriyken Türkiyede önerilmiyor. Açıklayabilir misin?
1. qck yi sıcak ortamda kullanamıyorsun, her gün bezle falan silmen gerekiyor.
2. kumaş kalitesi zaten rezalet.
3. çok çabuk yıpranıyor
inceleme yapan kanalların hepsinde en alt tier da oduğunu görebilirsin

türkiyede satılan qck %70 çoğu sahte o yüzden kötü diyorlar kimse haberi yok inanmıyorsa youtubede qck sahte yazın anlarsın çoğu mağazalarda bile sahte satıyor, qck yada qck+ alinmaz qck heavy alınabilir 4-5 sene oldu beyazlama bişi olmadı sıcak ortamda nem falan hiç öyle olmadı artisan zero soft aynı gibi hissediyor. ama fiyatına göre alınmaz güzel mousepadlar var.

1. qck yi sıcak ortamda kullanamıyorsun, her gün bezle falan silmen gerekiyor.
2. kumaş kalitesi zaten rezalet.
3. çok çabuk yıpranıyor
inceleme yapan kanalların hepsinde en alt tier da oduğunu görebilirsin
Katılıyorum ufak sıcak ortamda bütün toz yapışıp bembeyaz balçık oluyor. Yıpranma konusu bence o kadar değil sürekli yıkıyorum bana mısın demedi ne kumaşta hata ne de kauçuktan ayrılma var. Ama bir daha alır mıyım hayır direkt klasse alır geçerim.

Konudan ayrı Klassegear o kadar abartıldı ki alayım dedim kenarının dikişli olması dışında gram faydasını görmedim. Piyasada reklamın önemi.
Baskı kalitesi dışında okey bence fiyatına göre rakibi yok.

Klasse'nin en dandik ürünü alt tarafı hemen kırılıyor ve aşırı ince. Dikişleri sık değil göze hiç hitap etmiyor. Masadan kayıyor. Ayrıca pro serisi ile arasında dünya kadar fark var. Tek avantajı boyutu onun haricinde işe yaramaz. Aldım daha öncesinde 5-6 gün kullandım sonra banyo ağzına paspas olarak kullandım 😅

Klasse'nin en dandik ürünü alt tarafı hemen kırılıyor ve aşırı ince. Dikişleri sık değil göze hiç hitap etmiyor. Masadan kayıyor. Ayrıca pro serisi ile arasında dünya kadar fark var. Tek avantajı boyutu onun haricinde işe yaramaz. Aldım daha öncesinde 5-6 gün kullandım sonra banyo ağzına paspas olarak kullandım 😅
Çünkü Klasse klasik alıyorsunuz. Klasse pro almanız lazım. Classic olan çok dandik.

2011 senesinden beri SS’in Qck mouse pad’ini kullaniyorum şu başlık altında yazılanların zamanla grileşmesi dışında hiçbir yazılana katılmıyorum. Dünyada en çok satılan mouse pad olması ve senelerdir bu liderliği elinde tutması tesadüf değildir. Qck kötüleyip gamepower övenide ilk defa gördüm…

Ben tiger huoyun se almıştım hocam.
Ben Pro'sunu ve Porge'u kullandım. Çakma neci olduğu belirsiz ürünlerin satıldıği fiyata göre gayet iyiler, hem de boyutu düşünüldüğünde.

Dediğiniz ürünü kullanmadım ama onlar pahali. Fiyatına göre iyi değil diyorsanız bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,347
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri