Çözüldü✓ 500/550/600w psu önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
evimde krater açamayacak türde 500/550/600w psu arıyorum 500w kafi üstü olabilirse neden olmasın, bronz serfikalı olursa tadından yenmez. en fazla 2k çıkarım ama elimdeki parayı da komple harcamak istemem

evimde krater açamayacak türde 500/550/600w psu arıyorum 500w kafi üstü olabilirse neden olmasın, bronz serfikalı olursa tadından yenmez. en fazla 2k çıkarım ama elimdeki parayı da komple harcamak istemem

1 hafta içerisinde alıcağım o sıra hangisi daha çok ilgimi çekerse sanırım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi diyerek güvenmemek lazım sonuçta asıl temel üreticileri başka frimalar, o güzden güvendiğim marka diyerek geçmiyorum modelden modele değişiyor. psu tier list diye detaylı bir inceleme var oranın yalancısıyım

msi diyerek güvenmemek lazım sonuçta asıl temel üreticileri başka frimalar, o güzden güvendiğim marka diyerek geçmiyorum modelden modele değişiyor. psu tier list diye detaylı bir inceleme var oranın yalancısıyım
bende psu pek bilgim yok markalar göz boyuyor bir iyi bir kötü ürün bilmiyorum

Xpg pylon ve nzxt c bronze ile aynı platform a-bn

Xpg pylon ve nzxt c bronze ile aynı platform a-bn
kişisel olarak tercihiniz ne olurdudu üçü arasında peki? pylon, a-bn ve fsp hyperdı sanırsam.

pylon ve hyper beyaz sertfikalı sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri