AMD'ninkini kullan.Ekran kartım 7700 xt eski sürümüme dönücem temiz kurulum derken bir araştırma yaptım ufaktan amdninde temizlik aracı varmış sizce hangini kullanmak daha doğru sonuçta ikiside aynı görevi yapmıyormu aralarındaki fark ne?
Hocam peki ben direk kurup siliyormuyum yoksa manuel olarak denetim masasından bende amd ile ilgili herhangi bir şey silmelimiyim ve bir şey daha sorucam diyelimki amdninkini kullandım temizlendi her şey google gibi oyunlarım gibi diğer uygulamalarıma bir şey olmuyor dimi korkuyorum bi tık oyuzdenAMD'ninkini kullan.
Hiçbir şey olmuyor. Sadece sürücüyü siliyor hocam. Yapman gereken tek şey AMD Cleanup Utility'i indirip çalıştırıp her sorduğu soruya evet, tamam diyeceksin hocam.Hocam peki ben direk kurup siliyormuyum yoksa manuel olarak denetim masasından bende amd ile ilgili herhangi bir şey silmelimiyim ve bir şey daha sorucam diyelimki amdninkini kullandım temizlendi her şey google gibi oyunlarım gibi diğer uygulamalarıma bir şey olmuyor dimi korkuyorum bi tık oyuzden
Hocam peki güvenli modu açmam gereklimi çünkü kendisi açıyormuş diye biliyorum doğrumudurHiçbir şey olmuyor. Sadece sürücüyü siliyor hocam. Yapman gereken tek şey AMD Cleanup Utility'i indirip çalıştırıp her sorduğu soruya evet, tamam diyeceksin hocam.
Kendi açıyor hocam. Programın sorduğu her şeye evet ya da tamam demen yeterli.Hocam peki güvenli modu açmam gereklimi çünkü kendisi açıyormuş diye biliyorum doğrumudur
AMD kullanıyorsan Cleanup NVIDIA ise DDUEkran kartım 7700 xt eski sürümüme dönücem temiz kurulum derken bir araştırma yaptım ufaktan amdninde temizlik aracı varmış sizce hangini kullanmak daha doğru sonuçta ikiside aynı görevi yapmıyormu aralarındaki fark ne?