Akhiore
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 965
Rog hastalarına proflar genelde Razer ilacı öneriyor kesin çözüm.RΛZΞR İyidir ya ama seti çevirmem rog hastasıyım![]()
Rog hastalarına proflar genelde Razer ilacı öneriyor kesin çözüm.RΛZΞR İyidir ya ama seti çevirmem rog hastasıyım![]()
4400 TELECİKHocam bir de aimpointte switchlerde farklı değil mi? Almışken aimpoint mi alsak napsak![]()
4K Desek İyi Olur .4400 TELECİK![]()
Yes Sir .Ufak bir farkla glaius 3 ten gladius 3 aimpointe geçmek ister misiniz efenim
Zehirlenirsek Panzehiri Varmıdır ?Rog hastalarına proflar genelde Razer ilacı öneriyor kesin çözüm.. ilaç kullanım videosu
Bunun switchleri değiştirilebiliyo ve normal Gladius tan hem sensörleri hem switchleri iyi. Mcu encoder falan da farkı var. Kasaları aynı sadece4K Desek İyi Olur .
![]()
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint EVA-02 Edition Kablosuz Gaming Mouse
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint EVA-02 Edition Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
@Eren Güven Görmesin Aldığını .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yes Sir .
Ooooo bu daha güzelmiş hee. Kırmızılı kırmızılı. 2-3 ay aç mı kalsak? Bilmem yapsak mı4K Desek İyi Olur .
![]()
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint EVA-02 Edition Kablosuz Gaming Mouse
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint EVA-02 Edition Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
@Eren Güven Görmesin Aldığını .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yes Sir .
F/P dersin Gigabyte™ mouse lar ve kulaklıklar yardımına koşarŞu anda Steelseries Sensei Ten kullanıyorum ve memnunum ama PC‘de şu an çoğu şey Asus oldu ve RGB’leri senkronize çalışıyor. Bir tek mouse onlara uymuyor. Bütçe belli değil. Siz önerin. Kriterlerim markası Asus olacak ve kablosuz olacak. Bir de yeni modeller olursa güzel olur. Son olarak Asus mouselar nasıldır ben hep Steelseries kullandım ve memnundum.
yok kalsın efenimUfak bir farkla glaius 3 ten gladius 3 aimpointe geçmek ister misiniz efenim
Sen bilirsin ama ben şuraya koyayım belki bakarsınF/p istemiyorum
Ooooo bu daha güzelmiş hee. Kırmızılı kırmızılı. 2-3 ay aç mı kalsak? Bilmem yapsak mı![]()
Benim Sensei ten bundan iyiSen bilirsin ama ben şuraya koyayım belki bakarsın
![]()
Gigabyte Aorus M4 6400 Dpi Rgb Optik Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte Aorus M4 6400 Dpı 6 Tuş Optik Usb Rgb Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl