SUNRISE-4070 tavsiye

egecan155

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
35000
Merhaba arkadaşlar SUNRISE-4070 almayı düşünüyorum kullananlara ya da bilgisi olanlara bir kaç sorum olacak

1-Bir süre boyunca 1080p kullanacağım bu bana çok sorun yaşatır mı yaşatırsa bu sorunlar neler olur?

2-Stok soğutucu yetmiyormuş galiba fakat bütçem şu an hemen soğutucu almaya yetmiyor. Birkaç ay stok soğutucu ile kullanabilir miyim?

3-PSU yükseltmekte yarar var mı?

Merhaba arkadaşlar SUNRISE-4070 almayı düşünüyorum kullananlara ya da bilgisi olanlara bir kaç sorum olacak

1-Bir süre boyunca 1080p kullanacağım bu bana çok sorun yaşatır mı yaşatırsa bu sorunlar neler olur?

2-Stok soğutucu yetmiyormuş galiba fakat bütçem şu an hemen soğutucu almaya yetmiyor. Birkaç ay stok soğutucu ile kullanabilir miyim?

sistem fiyatı hakkında fikrim yok ama tabii ki bir kaç ay stok soğutucuyla kullanmaktan zarar gelmez ne kadar erken o kadar iyi fakat sistemi öldürür falan diye korkmayın

1080pde sıkıntı yaşamazsın ,kış ayındayız çok ısınmaz şimdilik idare edebilirsiniz,psu yükseltirseniz upgrade e açık olur

1- İstersen tamamen 1080P kullanabilirsin yüksek FPS ile tüm oyunlarda akarsın sistem buna uygun yapıda. Ama 2K ya geçeceksen onu da kaldıracak kadar da güçlü.

2- Özelleştirmeden 850TL verip soğutucu al derim. Stok fanla baya ısınıyor o işlemci. Ayar falan yapılarak idare edilir de gerek yok.

3- Yükseltsen fena olmaz ama yükseltmesen de bir zararı olmaz.

Geri