🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

IMG_20231021_000229.jpg
Poz-1.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Gpu destek aparatı için aşırı para vermek istemediğimden internet ortamında gördüğüm bir modeli ölçülendirerek tasarladım. Teknik ressamım. Mesleğim itibariyle parça görseline ve gpu yükseklik kısmına bakarak aparatı tasarladıktan sonra tornada teflon malzemeden imal ettirdim. Ana ayağı beyaz kirli gözükmemesi için aracımın rötuş boyasıyla da boyadım :) Bu şekilde çevresinde 3D yazıcıda imal ettirmek isteyen olursa ölçülü pdf resmi mevcut bende. Aradaki plastik somunu iptal ettim. Kilitleme amacıyla koymuştum ama vida kolay kolay dönmediğinden dolayı ekstra işçilik yaptırmadım. Dediğim gibi tornada değil de 3D yazıcıda yaptırabilirsiniz bunun gibi bir aparatı. Aslında Alt gövde biraz geniş üst vida da M10 veya M12 standart diş olacak şekilde imal ettirebilirsiniz. Ölçülü resmi de isteyen olursa konuya aktarabilirim. İyi günler dilerim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Merhaba arkadaşlar,

Gpu destek aparatı için aşırı para vermek istemediğimden internet ortamında gördüğüm bir modeli ölçülendirerek tasarladım. Teknik ressamım. Mesleğim itibariyle parça görseline ve gpu yükseklik kısmına bakarak aparatı tasarladıktan sonra tornada teflon malzemeden imal ettirdim. Ana ayağı beyaz kirli gözükmemesi için aracımın rötuş boyasıyla da boyadım :) Bu şekilde çevresinde 3D yazıcıda imal ettirmek isteyen olursa ölçülü pdf resmi mevcut bende. Aradaki plastik somunu iptal ettim. Kilitleme amacıyla koymuştum ama vida kolay kolay dönmediğinden dolayı ekstra işçilik yaptırmadım. Dediğim gibi tornada değil de 3D yazıcıda yaptırabilirsiniz bunun gibi bir aparatı. Aslında Alt gövde biraz geniş üst vida da M10 veya M12 standart diş olacak şekilde imal ettirebilirsiniz. Ölçülü resmi de isteyen olursa konuya aktarabilirim. İyi günler dilerim.
Bende bunun Nvidia yazanı var 😎🗿

asus+rog+eva serisi+anime kızı+koleksiyon ürünü

baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
Animeli ekran karti tutucagi gerçek mi bu arada ayıp oluyor rog hastasi olarak gayet alınır (!)

bunun ekran kartı tutacağı olduguna eminmiyiz başka bişeyi çağrıştırdı bana

ne alaka kral
1706272163120.png

neyi tam olarak

bunun ekran kartı tutacağı olduguna eminmiyiz başka bişeyi çağrıştırdı bana

ne alaka kral
dımbal dimi dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri