Benim kucukken aldigim ironman tutuyor. Allaha emanetEvde kendim borudan yaptim belessss
Bu tarz ürünleri Türkiye'ye 1000-2000 stokla getirmiyorlar maksimum 100 tane gelir ki 100 tanesinin de alıcısı çıkar Türkiye'de.ne biliyim Türkiyede gereksiz yurt dışında olsa neyse vergisi abartılı değil vs uygundur ztn de
Mendebur LemurBu tarz ürünleri Türkiye'ye 1000-2000 stokla getirmiyorlar maksimum 100 tane gelir ki 100 tanesinin de alıcısı çıkar Türkiye'de.
Attığın Ürün İle Aynı Model La .ASUS ROG Herculx EVA-02 Edition RGB Ekran Kartı Tutucu
Sağlam ROG Herculx EVA-02 Edition, kullanımı kolay tasarıma ve geniş uyumluluğa sahiptir ve en güçlü ekran kartlarını bile güvenli şekilde destekler.www.gaming.gen.tr
baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
Gereksiz değil paramız yok
Cüzdan gruptan ayrıldıAttığın Ürün İle Aynı Model La .
Güzel Kombinasyon Olur
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint EVA-02 Edition Kablosuz Gaming Mouse
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint EVA-02 Edition Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Onu alan yanına bundan alıyor zaten 2 bin çok koymazASUS ROG Herculx EVA-02 Edition RGB Ekran Kartı Tutucu
Sağlam ROG Herculx EVA-02 Edition, kullanımı kolay tasarıma ve geniş uyumluluğa sahiptir ve en güçlü ekran kartlarını bile güvenli şekilde destekler.www.gaming.gen.tr
baksanıza gardaşlarım ne gerek var böyle bir saçmalığa aşırı abartılı bir fiyat (BENCE (YANKILI))
@Çaylak Forumcu rog hastalarına önerir misin hocam dfghijklşsgh
ekran kartım anakartım daha rog değil be HACIAttığın Ürün İle Aynı Model La .
Güzel Kombinasyon Olur
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint EVA-02 Edition Kablosuz Gaming Mouse
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint EVA-02 Edition Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ekran kartım anakartım daha rog değil be HACI
3.5 4 aylık maaşım sadece ekran kartı haci bune df,glşsdgOnu alan yanına bundan alıyor zaten 2 bin çok koymaz
Asus RTX 4090 ROG Strix OC EVA-02 Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-EVA-02-EDITION 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4090 ROG Strix OC EVA-02 Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-EVA-02-EDITION 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus RTX 4090 ROG Strix OC EVA-02 Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-EVA-02-EDITION 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele...www.akakce.com
Bunları alan ülkenin borçlarınıda kapatırOnu alan yanına bundan alıyor zaten 2 bin çok koymaz
Asus RTX 4090 ROG Strix OC EVA-02 Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-EVA-02-EDITION 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4090 ROG Strix OC EVA-02 Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-EVA-02-EDITION 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus RTX 4090 ROG Strix OC EVA-02 Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-EVA-02-EDITION 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele...www.akakce.com