CTRL basmadan kopyala ve yapıştır yapabilirmiyiz?

ErenMaiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,193
Merhaba Hızlı bir şekilde kopyala yapıştır yapmak istiyorum bir uygulamada.
CTRL+C yapmak yerine direk ( c )bastığımda kopyalasın
CTRL+V yapmak yerine ( v )bastığımda yapıştırsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim? internette videolara baktımda anlatan yok autohotkey gördümde ondada sanırım ctrl basmak gerekiyor.

Bak şimdi ben en çok kod yazarken bunu düşünüyorum da mesela kodda c harfini kullanacağım vakit yazıyı kopyalama komutu çalışırsa napıcaz buna okey misinyani

Keytweak benzeri uygulamalarla veya
Windows Store üzerinden powertoy uygulaması klavye ayağından da yapılabilir.
Videoları youtubeda mevcut.
Remapping diye geçer.

Bak şimdi ben en çok kod yazarken bunu düşünüyorum da mesela kodda c harfini kullanacağım vakit yazıyı kopyalama komutu çalışırsa napıcaz buna okey misinyani
c veya v harfiyle işim olmucak yazı yazmıcam yani o sırada, kopyala yapıştır yaparken

Orjinal tuşu yerinde bırak başka tuşu bu iki fonksiyonlu hale getirebilirsiniz.

açıp kapamalı bişe olabilir senin işine çok yaramayabilir ama arkadaş oyun tasarım fln uğraşıyorsa nesnleri hızlı hızlı kopyalamak için çok iyi olur

c veya v harfiyle işim olmucak yazı yazmıcam yani o sırada, kopyala yapıştır yaparken
Windows PowerToys diye bir uygulama var Microsoft'un kendi çıkardığı, ona göz atabilirsin kısayol için seçeneği vardı sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,372
Üyeler
184,438
Son üye
m1n3rv3
Geri