Ekonomi

ben burda gerçekleri söylüyorum senle alakası yok çok büyük kültür farkı yaşarsınız size tavsiyem doguya gitmeniz

ben burda gerçekleri söylüyorum senle alakası yok çok büyük kültür farkı yaşarsınız size tavsiyem doguya gitmeniz
Kültür farklılığı konusunda haklısınız. Ancak orada alım gücü daha yüksek bir şekilde yaşamakta bu olayın artısı.

ya arkadaş kimden duyuyorsunuz bunları almanyadaki türklerin oraya gelmemizi istemiyorlar işlerine gelmiyor!!!!
ben şuan türkiye de yaşıyorum ama Türkiye de ırkçılık ile hiç karşılaşmadınız muhtemelen ama Türkiye sıcak kanlılıgını hiçbiyerde bulamassınız dışlanmak nasıl bir duygu orda ögrenirsiniz

Bakın ben parti tutmuyorum demin geyik filan yaptıkda bu durumda reisin suçu yok elbette var bazı konularda lakin birazda bizden kaynaklı kekolar mesela sokağın başında oturup ne bahıyon la gevşeh diye boş boş oksijen kirliliği yapıyolar çingeneler mesela devlet bize şöyle bakmıyo böyle bakmıyor diyor lakin devlet onlara bakıyor çingeneler kendilerini geliştirmiyor eğitim alanında sanat alanında bilim alanında devlet herkese bakmak zorunda değil Kerimcan Durmaz adındaki çirkin mahluktan örnek verelim bu şahısın ülkeye ne katkısı oldu veya olabilir? ülke ekonomisine ne katkı sağladı? gençlere nasıl örnek oldu? bunuda düşünmek gerekiyor bu sadece basit bir örnek daha yüzlerceside verilebilir konuyu biraz farklı yere çektim ama neyse :D.

ya kardeşim Rusya ya git kimse birbirine karışmıyor kızlar Türk erkeklerinden hoşlanıyor Avrupa gidicegim son yerlerden
Avrupa'da yaşadınız mı uzun bir süre? İnsanların birbirlerine karıştığını nereden görüp söylüyorsunuz?

Gitmez.
Bu ülkede ekonominin canlanmasına imkansız gözüyle bakıyorum.
Yavaş yavaş alıştı herkes.
Nereden nereye :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,380
Üyeler
188,413
Son üye
Bagatur Kadir
Geri