Yusuf Yıldırım
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,288
ben burda gerçekleri söylüyorum senle alakası yok çok büyük kültür farkı yaşarsınız size tavsiyem doguya gitmeniz
ya arkadaş kimden duyuyorsunuz bunları almanyadaki türklerin oraya gelmemizi istemiyorlar işlerine gelmiyor!!!!bakalım görücez seni orda bedevi karşılarlarsa hiç şaşma
Kültür farklılığı konusunda haklısınız. Ancak orada alım gücü daha yüksek bir şekilde yaşamakta bu olayın artısı.ben burda gerçekleri söylüyorum senle alakası yok çok büyük kültür farkı yaşarsınız size tavsiyem doguya gitmeniz
ben şuan türkiye de yaşıyorum ama Türkiye de ırkçılık ile hiç karşılaşmadınız muhtemelen ama Türkiye sıcak kanlılıgını hiçbiyerde bulamassınız dışlanmak nasıl bir duygu orda ögrenirsinizya arkadaş kimden duyuyorsunuz bunları almanyadaki türklerin oraya gelmemizi istemiyorlar işlerine gelmiyor!!!!
Ben Kürtlere hakaret eden az kişi görmedim.ben şuan türkiye de yaşıyorum ama Türkiye de ırkçılık ile hiç karşılaşmadınız muhtemelen ama Türkiye sıcak kanlılıgını hiçbiyerde bulamassınız dışlanmak nasıl bir duygu orda ögrenirsiniz
ya kardeşim Rusya ya git kimse birbirine karışmıyor kızlar Türk erkeklerinden hoşlanıyor Avrupa gidicegim son yerlerdenKültür farklılığı konusunda haklısınız. Ancak orada alım gücü daha yüksek bir şekilde yaşamakta bu olayın artısı.
neyse çomarlarla konuşmuyorumben şuan türkiye de yaşıyorum ama Türkiye de ırkçılık ile hiç karşılaşmadınız muhtemelen ama Türkiye sıcak kanlılıgını hiçbiyerde bulamassınız dışlanmak nasıl bir duygu orda ögrenirsiniz
Avrupa'da yaşadınız mı uzun bir süre? İnsanların birbirlerine karıştığını nereden görüp söylüyorsunuz?ya kardeşim Rusya ya git kimse birbirine karışmıyor kızlar Türk erkeklerinden hoşlanıyor Avrupa gidicegim son yerlerden
normal bir duygu burda da illaki vardır ama orda 10 20 kat hatta daha fazla karşılaşabilirizBen Kürtlere hakaret eden az kişi görmedim.
Ben Avrupa'ya gittim hiçbir ırkçılık falan yapmadılsr. Hem de Türklerden baya nefret edilen biryere gittim.ya kardeşim Rusya ya git kimse birbirine karışmıyor kızlar Türk erkeklerinden hoşlanıyor Avrupa gidicegim son yerlerden
bende yunan bulgar göçmeniyim pasaportum falan var oradan almanyaya geçicem ortaokulu bitirdikten sonraBen Avrupa'ya gittim hiçbir ırkçılık falan yapmadılsr. Hem de Türklerden baya nefret edilen biryere gittim.