Ekonomi

Ne kaldı memlekette?
Avrupada'ki yaşam şartları ile memleketteki aynı mı?
İmkanı olan neden gitmesin?
ya kardeşim gidin görün tecrübe edinin ama tavsiye boşuna para orda harcamayın canınız sıkılır insan ailesini özler mesala almanca hakkında hiçbirşey bilmiyorsun bir dil ögrenmek okadar basit degil heleki almanca orda kimle konucaksın çeviri ile konuşursun artık ta ki yoldan bir tane adam sana yardım edene kadar buda avrupada imkansız bişey herkes kendi derdinde

ya kardeşim gidin görün tecrübe edinin ama tavsiye boşuna para orda harcamayın canınız sıkılır insan ailesini özler mesala almanca hakkında hiçbirşey bilmiyorsun bir dil ögrenmek okadar basit degil heleki almanca orda kimle konucaksın çeviri ile konuşursun artık ta ki yoldan bir tane adam sana yardım edene kadar buda avrupada imkansız bişey herkes kendi derdinde
Avrupa Almanya'dan ibaret mi?
Peki dostum sen kal en Türk sensin :).

Nersen biliyon klavye delikanlısı olduğumuzu ? Ben uzun zamandır PC oynamıyorum. Bir yazı yazinca klavye delikanlısıyız zaten.
ben zaten karışmıyorum ama yüzde 75 i geri dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avrupa Almanya'dan ibaret mi?
Peki dostum sen kal en Türk sensin :).
ya genelleme yapın

Baktınız ki camınızın önünden kanatlanıp ucan bir koyun geçiyor, anlayın ki ekonomi düzeliyor.

Son düzenleme:
Avrupada sadece Almanya yok. Belçika, Avusturya, İtalya gibi daha birçok ülke var.

Sen bu sene ps4 alcam diyorsun. Seneye de PC. Biz PC içi ne kadar çok çabalıyoruz sen biliyon mu ?
Katılıyorum ben cebimden fazla para çıkmasın diye 3 haftadır indirimler bekliyorum. Herkes rahat yaşamıyor bu hayatı. Her bir şey aldığımda içim sızlıyor.

anlamadıgım neden avrupa merakı kendi memleketini gez yunanistandan başla avrupaya gir
Türkiye'den sonra Avrupa iyi geldi. Mesela çılgın sürücülrr yok, insanlar kurallara uyuyor, ekonomi düzgün... ama şunu da anlıyorsunuz Türkiye'nin de kendine güzrl yanları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,335
Üyeler
188,405
Son üye
fooiliiu
Geri