RTX 4070 Ti Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35000
Merhaba. Bütçem 35 bin tl. 4070ti arıyorum. Kafamda 2 3 model var ama bilemedim sizlere danışmak istedim. İzlediğim testlerde Zotac spiderman edition yoktu fakat yabancı kaynaklarda 1. Sınıf 4070Ti olduğu yazıyordu yine de kafam karışık.

Trendyol ve hepsiburadanın satıcıları bilindik satıcılar değil. Amazon kendisi satıyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba. Bütçem 35 bin TL. 4070ti arıyorum. Kafamda 2 3 model var ama bilemedim sizlere danışmak istedim. İzlediğim testlerde Zotac spiderman edition yoktu fakat yabancı kaynaklarda 1. Sınıf 4070Ti olduğu yazıyordu yine de kafam karışık.

Trendyol ve hepsiburadanın satıcıları bilindik satıcılar değil. Amazon kendisi satıyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

RTX 4070 Tİ SUPER daha yeni çıktı normal Tİ ile karıştırma sakın.

Galax alınır mı peki? Daha önce sadece asus rog strix ve asus tuf kullandım. 5 sene boyunca 1060 rog strix kullandım. 1 kere bile içini açıp temizlemedim, termal ped macun değiştirmedim. Son gününe kadar ilk günkü gibi çalışıyordu.

ti ve ti super arasında ki fiyat farkı ve performans farkı doğru orantılı zaten o yüzden ti super gözde büyütülecek bir tarafı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Bütçem 35 bin TL. 4070ti arıyorum. Kafamda 2 3 model var ama bilemedim sizlere danışmak istedim. İzlediğim testlerde Zotac spiderman edition yoktu fakat yabancı kaynaklarda 1. Sınıf 4070Ti olduğu yazıyordu yine de kafam karışık.

rog serisi bambaşka bir boyutta bana göre de ama burada dikkat edilmesi gereken 2 konu var

Ekran kartına Upgrade yapmak istediğinde eskisi kolay satılabilecek mi?
Teknik destek olarak yeterli destek alınabilecek mi?

Bu iki soruyu sorunca asus - gigabyte - msi'dan başkası hep risk içerir.

ti ve ti super arasında ki fiyat farkı ve performans farkı doğru orantılı zaten o yüzden ti super gözde büyütülecek bir tarafı yok
Merak etme bende bu karttan nefret ediyorum :D çünkü Tİ kullandığım için, arkadaş parasını çöpe atmasın diye attım linki.

Tİ SUPER daha performanslı ve yeni çıktı hocam, GALAX modelini kullanıyorum memnunum kaliteli markadır.
Şimdi şöyle eğer bunu almazsam anakartı falan güçlendirebiliceğiö rami 32 ye çekebiliceğim ancak bunu alırsam sınıra dayanıyorum onun yerine 4070 super asus mu alsam çok karıştı kafam

Şimdi şöyle eğer bunu almazsam anakartı falan güçlendirebiliceğiö rami 32 ye çekebiliceğim ancak bunu alırsam sınıra dayanıyorum onun yerine 4070 super asus mu alsam çok karıştı kafam
Yok, 4070 alma hiçbir koşulda. En minimum ti ya da ti süpere yönlenmeni öneririm. Uygun ti bulup diğer parçaları da güçlendirmek mantıklı olur

Ekran kartını düşürme, Anakart ve Ram ileride de yükseltirsin ama ekran kartı bir kere alınıyor o yüzden Tİ SUPER.

4070 değil zaten hazır sistemli 4070 super alıcam ayrıca anakarta ssd soketi ekleyip rami 32 ye çekebiliceğim ancak 4070 ti super li galax alırsam bütçem geliştirmeye yetmicek ayrıca 4070 super asus marka

Ekran kartını düşürme, Anakart ve Ram ileride de yükseltirsin ama ekran kartı bir kere alınıyor o yüzden Tİ SUPER.
Markaya gerçekten güvenmek istiyorum ancak içimde bir korku var nedense

Sistem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/4139...16-gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

4070 değil zaten hazır sistemli 4070 super alıcam ayrıca anakarta ssd soketi ekleyip rami 32 ye çekebiliceğim ancak 4070 ti super li galax alırsam bütçem geliştirmeye yetmicek ayrıca 4070 super asus marka

Markaya gerçekten güvenmek istiyorum ancak içimde bir korku var nedense

Sistem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/4139...16-gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Parça kalitesi gayet güzel sistemin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,097,520
Üyeler
174,570
Son üye
kanarya
Geri