Öneri Cins kedi için kedi maması

Ben bonnie veriyorum alabilirsiniz.

Tamam ama sokakta demedim. Burası ormanlık alan. Kedide orman kedisi olduğundan dışarıda dolaşıyor. (Ormanda)
hocam dışarısı mı dışarısı işte :D sokak kedisi veya orman kedisi diye ayırt mı edeceğiz kg su 50tl 60tl tarzında istersenız benim attığım markayı alablrsnız eğer bütçe çıkabilirim dersenız n&d pro plan gibi markalara bakabrlsnız

hocam dışarısı mı dışarısı işte :D sokak kedisi veya orman kedisi diye ayırt mı edeceğiz kg su 50tl 60tl tarzında istersenız benim attığım markayı alablrsnız eğer bütçe çıkabilirim dersenız n&d pro plan gibi markalara bakabrlsnız
50 60 TL lik mama 5 para etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/slymgp0vwx bu da fp

düzgün okur musnuz mesajı
Nefesini anlamadım

1 yaşından büyük ise bunu ak https://ty.gl/zr87fxv0cp

Enjoy kalitesiz deneyimlerimde et yok aroma var alma kedi ucuz mamlarda pahalıya göre hastalanma oranı yüksek

Kaç aylık
Hocam bunun kg fiyatı yüksekmiş. Böyle kg fiyatı 70-90₺ arası bir şey olsa daha iyi olur.

50 60 TL lik mama 5 para etmez

https://ty.gl/slymgp0vwx bu da fp

Nefesini anlamadım
düzgün okursanız anlarsınız diyorum,econature alınabilir bir marka kendim sokak kedileri için veriyorum veterinerlere de sorduğum bir marka,diğer markaları önermediklerini belirtiyorum (enjoy gibi markalar)

hacı biri bonnie önermiş biri saçma sapan marka. bilginiz olmayan konuda öneride bulunmayın lütfen. arkadaşın kedisi cins hadi cins olmasa bile bu saydığınız mamalar o hayvanın böbreklerini çürütecektir.

benim sana önerim

acana
hills
royal canin
advance

hacı biri bonnie önermiş biri saçma sapan marka. bilginiz olmayan konuda öneride bulunmayın lütfen. arkadaşın kedisi cins hadi cins olmasa bile bu saydığınız mamalar o hayvanın böbreklerini çürütecektir.

benim sana önerim

acana
hills
royal canin
advance
bende düzgün marka önermesini biliyorum bütçesini okumadın galiba

bende düzgün marka önermesini biliyorum bütçesini okumadın galiba
okudum ben okumama rağmen neden bu mamaları yazdım sence ? önermeyin arkadaşım. hiç önermeyin daha iyi. o saydığın mamaları ben petshop işetirken sokağa döküyordum hayvanlar yemiyordu.

okudum ben okumama rağmen neden bu mamaları yazdım sence ? önermeyin arkadaşım. hiç önermeyin daha iyi. o saydığın mamaları ben petshop işetirken sokağa döküyordum hayvanlar yemiyordu.
Sağolun hocam. Ben babamla bir konuşayım. Kedinin sağlığıyla oynamayalım şimdi.

akciğer verin kediye o mamaları kullanmaktansa daha iyi. akciğer kedinlerin ana besin kaynağıdır tarihten bu yana önemli bir yeri vardır.

econatureyı ben veterinerlere sorarak aldım 1tane veterinere de sormadım ,15kg mama 1ayda cabucak bıtıyor royal canine alıcak bütçemde yok mecbur böyle f/p mamalar alıyorum ki ondan önerdm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri