hocam dışarısı mı dışarısı işte sokak kedisi veya orman kedisi diye ayırt mı edeceğiz kg su 50tl 60tl tarzında istersenız benim attığım markayı alablrsnız eğer bütçe çıkabilirim dersenız n&d pro plan gibi markalara bakabrlsnızTamam ama sokakta demedim. Burası ormanlık alan. Kedide orman kedisi olduğundan dışarıda dolaşıyor. (Ormanda)
50 60 TL lik mama 5 para etmezhocam dışarısı mı dışarısı işte sokak kedisi veya orman kedisi diye ayırt mı edeceğiz kg su 50tl 60tl tarzında istersenız benim attığım markayı alablrsnız eğer bütçe çıkabilirim dersenız n&d pro plan gibi markalara bakabrlsnız
Nefesini anlamadımdüzgün okur musnuz mesajı
Hocam bunun kg fiyatı yüksekmiş. Böyle kg fiyatı 70-90₺ arası bir şey olsa daha iyi olur.1 yaşından büyük ise bunu ak https://ty.gl/zr87fxv0cp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Enjoy kalitesiz deneyimlerimde et yok aroma var alma kedi ucuz mamlarda pahalıya göre hastalanma oranı yüksek
Kaç aylık
Hocam o paraya adam akıllı kalmadı ama o bütçeye enjoy öneririm @_Emir arkadaşın attığı o bütçede fpHocam bunun kg fiyatı yüksekmiş. Böyle kg fiyatı 70-90₺ arası bir şey olsa daha iyi olur.
düzgün okursanız anlarsınız diyorum,econature alınabilir bir marka kendim sokak kedileri için veriyorum veterinerlere de sorduğum bir marka,diğer markaları önermediklerini belirtiyorum (enjoy gibi markalar)50 60 TL lik mama 5 para etmez
https://ty.gl/slymgp0vwx bu da fp
Nefesini anlamadım
Hocam o paraya adam akıllı kalmadı ama o bütçeye enjoy öneririm @_Emir arkadaşın attığı o bütçede fp
bende düzgün marka önermesini biliyorum bütçesini okumadın galibahacı biri bonnie önermiş biri saçma sapan marka. bilginiz olmayan konuda öneride bulunmayın lütfen. arkadaşın kedisi cins hadi cins olmasa bile bu saydığınız mamalar o hayvanın böbreklerini çürütecektir.
benim sana önerim
acana
hills
royal canin
advance
okudum ben okumama rağmen neden bu mamaları yazdım sence ? önermeyin arkadaşım. hiç önermeyin daha iyi. o saydığın mamaları ben petshop işetirken sokağa döküyordum hayvanlar yemiyordu.bende düzgün marka önermesini biliyorum bütçesini okumadın galiba
Sağolun hocam. Ben babamla bir konuşayım. Kedinin sağlığıyla oynamayalım şimdi.okudum ben okumama rağmen neden bu mamaları yazdım sence ? önermeyin arkadaşım. hiç önermeyin daha iyi. o saydığın mamaları ben petshop işetirken sokağa döküyordum hayvanlar yemiyordu.
econatureyı ben veterinerlere sorarak aldım 1tane veterinere de sormadım ,15kg mama 1ayda cabucak bıtıyor royal canine alıcak bütçemde yok mecbur böyle f/p mamalar alıyorum ki ondan önerdmokudum ben okumama rağmen neden bu mamaları yazdım sence ? önermeyin arkadaşım. hiç önermeyin daha iyi. o saydığın mamaları ben petshop işetirken sokağa döküyordum hayvanlar yemiyordu.