attack shark x3 veya başka bir mouse ?

dmns24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
436
kablosuz bir mouse almak istiyorum 1300 - 1400 tl bandında bir bütçem var baktığımda attack shark x3 ya da delux m800 pro var bunlardan hangisi alınır veya başka bir öneri var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban

Son düzenleme:

Diğer mouselerden farkı nedir hocam bilginiz var mı ?

diğer 2 mouse attack shark'tan iyi haberin olsun
r1 pro alırsan ilerde 4k dongle alıp kullanabilirsin diğer açıdan switch falan aynı delux ile ve deluxten daha hafif attığım ekstra

kablosuz bir mouse almak istiyorum 1300 - 1400 TL bandında bir bütçem var baktığımda attack shark x3 ya da delux m800 pro var bunlardan hangisi alınır veya başka bir öneri var mı ?

FPS için öneririm x3 ya da m800 yerine.

kablosuz bir mouse almak istiyorum 1300 - 1400 TL bandında bir bütçem var baktığımda attack shark x3 ya da delux m800 pro var bunlardan hangisi alınır veya başka bir öneri var mı ?

Bunların incelemesini yapmıştım. Bakabilirisiniz.

FPS için öneririm x3 ya da m800 yerine.

Bunların incelemesini yapmıştım. Bakabilirisiniz.
İncelemesini yaptığın darmoshark modeli linkini attıklarından hangisi oluyor m3s mi ?

İncelemesini yaptığın darmoshark modeli linkini attıklarından hangisi oluyor m3s mi ?
Hiçbiri olmuyor 4K modeli oluyor. 2300 ₺ olduğu için güncel fiyatı sana linkini atmamıştım bütçeni aştığı için.

Hiçbiri olmuyor 4K modeli oluyor. 2300 ₺ olduğu için güncel fiyatı sana linkini atmamıştım bütçeni aştığı için.
Anladım tamam teşekkür ederim yani benim yazdıklarım yerine darmoshark mı öneriyorsun hocam ?

Son sorum hocam m3 almak yeterli mi m3s fiyat farkına değer mi ?
Biraz kişisel bir soru/cevap olmakla birlikte, e-sporcu falan değilsen M3 yeterli gelir rahat rahat.

Darmoshark tan uzak dur dostum. Türkiye’de ilk alanlardan biriyim m3 modelini. Sensörü, donanımı iyi olsada yapı olarak çok kötü. Sol click scroll a doğru kaydı. Malzemesi geri dönüştürülmüş plastikten farkı yok. Daha öncesi ninjutso kullanıyordum ondan buna geçince pişman oldum. Parasını hak eden bir mouse değil.

Biraz kişisel bir soru/cevap olmakla birlikte, e-sporcu falan değilsen M3 yeterli gelir rahat rahat.
Esporculuk felan değil fakat malum knight online oynuyorum bunun için gecikme süresi bazen önemli olabiliyor eğer bu çok 2000hz fark katmayacaksa M3 alayım

Darmoshark tan uzak dur dostum. Türkiye’de ilk alanlardan biriyim m3 modelini. Sensörü, donanımı iyi olsada yapı olarak çok kötü. Sol click scroll a doğru kaydı. Malzemesi geri dönüştürülmüş plastikten farkı yok. Daha öncesi ninjutso kullanıyordum ondan buna geçince pişman oldum. Parasını hak eden bir mouse değil.
Ne alıcaz peki varmı bir önerin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri