Enhanced nvidia kartlar için normalini indirMerhaba arkadaslar metroyu indirecem bu 2 versiyonu var hangisini indirmem gerekiyor birisi 60gb digeri 72gb sistemim
rx 6700xt 12gb
ryzen5 5600
benim karta uyumlu olmazmı ve aradaki farkları nedir hocam amd kartlarında rtx açılıyor muEnhanced nvidia kartlar için normalini indir
Enhanced Edition'da RTX, DLSS, daha iyi grafikler var.Merhaba arkadaslar metroyu indirecem bu 2 versiyonu var hangisini indirmem gerekiyor birisi 60gb digeri 72gb sistemim
rx 6700xt 12gb
ryzen5 5600
AMD kartlarda RTX açılıyor.benim karta uyumlu olmazmı ve aradaki farkları nedir hocam amd kartlarında rtx açılıyor mu
çok düşük performans verirEnhanced Edition'da RTX, DLSS, daha iyi grafikler var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD kartlarda RTX açılıyor.
diye biliyorumçok düşük performans verir
Merhaba, enhanced edition indirip oynayabilirsiniz sorun olacağını düşünmüyorum. Daha önce RX580 ve GTX1050ti kartlar ile oynayıp bitirdim. Enhanced edition oyunun görsel ve ışıklandırma olarak geliştirilmiş hali.Merhaba arkadaslar metroyu indirecem bu 2 versiyonu var hangisini indirmem gerekiyor birisi 60gb digeri 72gb sistemim
rx 6700xt 12gb
ryzen5 5600
6750xt ile rahat oynarsın. Yer yer optimizasyon sorunu var ama.çok düşük performans verir
diye biliyorum
6700xt var arkadaşta6750xt ile rahat oynarsın. Yer yer optimizasyon sorunu var ama.
Önckeş oyun olan 2033 ve Last Light biliyorsan onlara da daha sonra PS4 ve Xbox One, ayrıca PC için de, Redux sürüm gelmişti. Bu da aynı mantık.çok düşük performans verir
diye biliyorum
6750xt sanmışım pardon yine rahat oynarsın.6700xt var arkadaşta
AMD kartlarda ray tracing çok iyi çalışmıyor ama bu oyunda öyle değil.Enchanced da rtx kapatamiyorsun bilgin olsun. Sorun yasarsan silip oteki versiyonu indirmek gibi bir sorunun olacak.