METRO VS ENHANCED EDİTİON

Lux0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba arkadaslar metroyu indirecem bu 2 versiyonu var hangisini indirmem gerekiyor birisi 60gb digeri 72gb sistemim

rx 6700xt 12gb
ryzen5 5600

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba arkadaslar metroyu indirecem bu 2 versiyonu var hangisini indirmem gerekiyor birisi 60gb digeri 72gb sistemim

rx 6700xt 12gb
ryzen5 5600
Enhanced Edition'da RTX, DLSS, daha iyi grafikler var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim karta uyumlu olmazmı ve aradaki farkları nedir hocam amd kartlarında rtx açılıyor mu
AMD kartlarda RTX açılıyor.

rx 6700xt 12gb
ryzen5 5600
Merhaba, enhanced edition indirip oynayabilirsiniz sorun olacağını düşünmüyorum. Daha önce RX580 ve GTX1050ti kartlar ile oynayıp bitirdim. Enhanced edition oyunun görsel ve ışıklandırma olarak geliştirilmiş hali.

çok düşük performans verir

diye biliyorum
6750xt ile rahat oynarsın. Yer yer optimizasyon sorunu var ama.

çok düşük performans verir

diye biliyorum
Önckeş oyun olan 2033 ve Last Light biliyorsan onlara da daha sonra PS4 ve Xbox One, ayrıca PC için de, Redux sürüm gelmişti. Bu da aynı mantık.

6700xt var arkadaşta
6750xt sanmışım pardon yine rahat oynarsın.

Enchanced da rtx kapatamiyorsun bilgin olsun. Sorun yasarsan silip oteki versiyonu indirmek gibi bir sorunun olacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Enchanced da rtx kapatamiyorsun bilgin olsun. Sorun yasarsan silip oteki versiyonu indirmek gibi bir sorunun olacak.
AMD kartlarda ray tracing çok iyi çalışmıyor ama bu oyunda öyle değil.
Adam 2K'da 60 fps oynuyor.

Bu da 1080p

Her iki videoda grafikler ULTRA ama EXTREME grafikler de var. O neredeyse her sistemi zorluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Geri