Arctis Nova 1 mi Blackshark v2x mi?

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Sizce hangisi. Blackshark v2x i kardeşime almıştım, onu biliyorum. Steelseries te de arctis 3 kullanmıştım. Steelseries kafaya daha rahat oturuyor. Ses ve mikrofon olarak sizce hangisi daha iyi?

Her açıdan daha iyi. Nova 1 çok zayıf bir kulaklık.
Kulaklık kıyaslayan yabancı bir sitede nova 1 çoğu açıdan daha iyi duruyor. Bayağı detaylı bir kıyaslama yapmışlar.
Bu site güvenilir bir site diye biliyorum. Daha önce farklı bir konuda görmüştüm

Kulaklık kıyaslayan yabancı bir sitede nova 1 çoğu açıdan daha iyi duruyor. Bayağı detaylı bir kıyaslama yapmışlar.
Bu site güvenilir bir site diye biliyorum. Daha önce farklı bir konuda görmüştüm
Merhaba istediğinizi alın o zaman. Ben kendi tercihimi belirttim.

Merhaba istediğinizi alın o zaman. Ben kendi tercihimi belirttim.
Muhtemelen nova 1 alırım. Hem farklılık olsun . Blackshark bir tane almıştım zaten. İyi akşamlar dilerim

aldın mı novayı memnun musun
Aldım. Kulaklık iyide steelseries uygulaması çok sorunlu bende. Ara sıra çalışmıyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. Uygulamayı silince hiç sorun yok. Uygulama varken böyle. 7.1 için mecbur uygulama yüklüyorum. Sonra da böyle uğraşıyorum. Bıktırdı beni uygulaması. Param olunca satıp başka bir şey alıcam. Sorun yaşamayanlarda var ama ben çok uğraştım. Yoruldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,580
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri