Crack dlc ile oynuyorum promods giremiyorum.Nedenki. Promods kurar isem online mı giriyorum. tekli oyuncumu. Tekliye razıyım ben.
ASlında mod ve dlcleri bulsam denerimE hocam adam diyorki dlcleri kurarken antivirüs kapatın. Siz güvenecekmisiniz buna? Ek olarak korsan kullanmış oluyorsunuz.
Nasıl yaptınız hgocamCrack dlc ile oynuyorum promods giremiyorum.
birinin discord sunucusu var orda link var dlc dosyaları var indirdim oyunun içine atıp değiştir deyince oluyorASlında mod ve dlcleri bulsam denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yaptınız hgocam
atıyım hocam özeldeno discordu bana ulaştırma şanıszı varmıdır hocam.
aa knkm dikkat etmedim dlcsiz mod yokHocam adam diyorki DLC sahibi değilim mod önerisi verin. Lütfen düzgün okuyup yorumlayın.
Usta 1 tane ülke ekliyor dlc promods hem o ülkeleri geliştirip hemde daha fazla ekliyor. Bu sırada promods kurulumunda sıkıntı yaşarsan ulaşabilirsin.Dlc alcak adam mapı napsınki ztn sonradan
Hocam dlclerin hepsi aktfimi? Dlcer sürümünüze uygunmu?Crack dlc ile oynuyorum promods giremiyorum.
Hepsi aktif en son sürüm.Usta 1 tane ülke ekliyor dlc promods hem o ülkeleri geliştirip hemde daha fazla ekliyor. Bu sırada promods kurulumunda sıkıntı yaşarsan ulaşabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dlclerin hepsi aktfimi? Dlcer sürümünüze uygunmu?
Promodsa direk bütün dlcler lazımPromodos için mi