gorkemctndiker
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
arkadaşlar bilgisayarda performans düşüşü ve vürüsten dolayı format atmak istiyorum daha yeni aldım pc yi direkt windows ayarlardan format atsam olurmu
nasıl yapıcam bilgi verirmisin zaten flash belleğimde windows kuruluydu sadece format nasıl atıcağımı anlatırmısınolmaz temiz kurulum flashtan olur
youtube a windows 11 flash diskten format atma yazarsan daha çabuk bir şekilde erişirsin.nasıl yapıcam bilgi verirmisin zaten flash belleğimde windows kuruluydu sadece format nasıl atıcağımı anlatırmısın
bende win 10 varyoutube a windows 11 flash diskten format atma yazarsan daha çabuk bir şekilde erişirsin.
detaylı şekilde yazılı anlatsam da çok anlayamacaksınız ufak karışık telefonunzdan shiftdeletenin videosuna bakabilirsiniz.nasıl yapıcam bilgi verirmisin zaten flash belleğimde windows kuruluydu sadece format nasıl atıcağımı anlatırmısın
o zaman windows 10 flash diskten format atma yazbende win 10 var
Flash ile olur en temiz pc den yaptığın pek ise yaramıyor hiç yapma daha iyi zaman kaybı bence YouTube dan izleyerek basit bir şekilde yapabilirsinarkadaşlar bilgisayarda performans düşüşü ve vürüsten dolayı format atmak istiyorum daha yeni aldım pc yi direkt windows ayarlardan format atsam olurmu
Flash ile olur en temiz pc den yaptığın pek ise yaramıyor hiç yapma daha iyi zaman kaybı bence YouTube dan izleyerek basit bir şekilde yapabilirsin