❌İndirim Bitti! Mi Curved 34" WQHD 144HZ - 10.000 TL

7700xt şuan için 2k'da kullanılabilir bir kart arkadaşlar hepten öldürmüşsünüz kartı. Ben 6700xt kullanıyorum başlıktaki monitör ile herhangi bir sorun yaşamıyorum, tüm AAA oyunlarını da oynadım, tüm ayarlar Ultra olmak zorunda değil, fsr felan derken oynayamadığım oyun yok.

Xiaomi monitörleri servis açısından önermem, çoğunlukla ithalatçı garantili ürünler. Sorun yaşarsanız çöp olacağını bilerek alın. 27 inç IPS Panel olanı kullandım ama panel ve malzeme kalitesini de çok beğendiğimi söyleyemem. Benimkisi 15. ayda cortladı.

Xiaomi monitörleri servis açısından önermem, çoğunlukla ithalatçı garantili ürünler. Sorun yaşarsanız çöp olacağını bilerek alın. 27 inç IPS Panel olanı kullandım ama panel ve malzeme kalitesini de çok beğendiğimi söyleyemem. Benimkisi 15. ayda cortladı.
Nasıl cortladı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7700xt şuan için 2k'da kullanılabilir bir kart arkadaşlar hepten öldürmüşsünüz kartı. Ben 6700xt kullanıyorum başlıktaki monitör ile herhangi bir sorun yaşamıyorum, tüm AAA oyunlarını da oynadım, tüm ayarlar Ultra olmak zorunda değil, fsr felan derken oynayamadığım oyun yok.
Kullanırsın ama senin de dediğin gibi orta ayarlar ve fsr ile, bence bir oyunu ultra ayarlarda oynayamıyorsan o oyundan zevk alamazsın

İki görüntüyü aynı anda verme gibi bir özelliği var mı

Kuzenime aldık bunu 3 4 ay falan olmuştur. Renk doygunluğu vs bence hiç fena değil l. Ama hangi monitörü demediysem bir ips keyfi alamadım, ips daha canlı.

Bende kullanıyorum 27inç ıps 75hz 1ms

O monitör ile arasında renk olarak pek fark yoktur

7700xt 2k tavsiye etmem ve bu monitör 3440x1440p yani 2k göre daha fazla güç ister
Hocam mesajını görünce benimde aklıma takılan bir soru vardı sormak isterim, bende Asus rog strix hf265 model ryzen 7 6800h - rtx3060 (140w) bir laptop var bende 2l 3440x1440p bir monitör almak istiyorum acaba sorun yaşar mıyım ?

Hocam mesajını görünce benimde aklıma takılan bir soru vardı sormak isterim, bende Asus rog strix hf265 model ryzen 7 6800h - rtx3060 (140w) bir laptop var bende 2l 3440x1440p bir monitör almak istiyorum acaba sorun yaşar mıyım ?
Masaüstü 3060 12gb 2k ya zor yetiyor sende ki 3060 6g Vram yetmez muhtemelen o yüzden max orta ayarlarda oyun oynayabilirsin tavsiye etmem

Nasıl cortladı ?

Kullanırsın ama senin de dediğin gibi orta ayarlar ve fsr ile, bence bir oyunu ultra ayarlarda oynayamıyorsan o oyundan zevk alamazsın
Paneli arızalandı garantiye gönderdim koruma camını anahtarla çizip kullanıcı hatası diye geri gönderdiler

Bende kullanıyorum 27inç ıps 75hz 1ms
Benim kullandığım 27 inç 165 hz pivot monitörü ama elbette herkes aynı üründe aynı sorunu yaşamaz fakat ithalatçı garantisi durumu can sıkıcı düşerseniz yarı yolda bırakıyorlar alacak olan riskini bilsin en azından çünkü xiaomi türkiye diye geçen ürünün bile garantisi kime ait belirsiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri