-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,658
kartta bir anormallik yaşadınız mı ? Sıcaklıklar nasılAsus tuf gaming 3060 ti
kartta bir anormallik yaşadınız mı ? Sıcaklıklar nasılAsus tuf gaming 3060 ti
bana coil whine gibi geldi coil whine sesi de sadece yük altında oluyor.masaüstünde ve chromede olmaması gayet normal ekran kartına yük binmiyor pc ekran kartını kullanmaya başlayınca ısınmaması için fanlar çalışıyor ve cızıtı başlıyor söküp kontrol et fanlarda sıkıntı varmı
Sıvı soğutmayı söküp takmıştım ondan sonra böyle oldu galibamasaüstünde ve chromede olmaması gayet normal ekran kartına yük binmiyor pc ekran kartını kullanmaya başlayınca ısınmaması için fanlar çalışıyor ve cızıtı başlıyor söküp kontrol et fanlarda sıkıntı varmı
Bende öyle düşündümde çok fazla geliyorbana coil whine gibi geldi coil whine sesi de sadece yük altında oluyor.
Tamamdır teşekkür ederim hocamFanlardan biri yagsiz kalmis. Ayni ses bu yaz benim bilgisayardan geliyordu acip yagladim gecti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Servise gonderebilirsiniz siz yaparsaniz garanti bitiyor olabilir
Daha önce yoktu bu ses ama bugün sıvı soğutmayı değiştirince olduFanlardan biri yagsiz kalmis. Ayni ses bu yaz benim bilgisayardan geliyordu acip yagladim gecti
Servise gonderebilirsiniz siz yaparsaniz garanti bitiyor olabilir
Hocam sivi sogutmanin fanlarindan geliyor olabilir mi?Tamamdır teşekkür ederim hocam
Daha önce yoktu bu ses ama bugün sıvı soğutmayı değiştirince oldu