Yardım BU SES NORMAL Mi? NE YAPMAM LAZIM?

2 haftadır kullanıyordum bu ses yoktu garanti süresi devam ediyor garantiye göndermek gerekirmi? Masaüstü veya chomeda böyle Bi ses yok oyuna girince oluyor.

ekran kartının içinden çok fazla voltaj gecıyuor bu yuzden ekran kartından ses gelıyo olabılır eger ekran kartından değilse sıkıntı olabılır

ekran kartının içinden çok fazla voltaj gecıyuor bu yuzden ekran kartından ses gelıyo olabılır eger ekran kartından değilse sıkıntı olabılır
Onu nasıl düzeltebilirim masaüstündeyken öyle Bi ses yok sadece oyuna girerken oluyor

Coil whine bu başka bir şey değil aynısı vardı kasayı yukarıda kullandığım için ses rahatsız etti iade ettim eğer sese çok takıntılı değilseniz performans olarak bir sıkıntısı olmadan kullanabilirsiniz

Coil whine bu başka bir şey değil aynısı vardı kasayı yukarıda kullandığım için ses rahatsız etti iade ettim eğer sese çok takıntılı değilseniz performans olarak bir sıkıntısı olmadan kullanabilirsiniz
Değişim yapabilirmiyim

Coil wine mi fan sesi mi tam belli olmuyor kasa fanlarının güç kablolarını çıkarıp ses devam ediyor mu bir bakın isterseniz

Geri