vergi indirimli laptop almak istiyoruz

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,090
arkadaşlar kardeşim üni son sınıf öğrencisi ve laptopunu yenileyeyim diyorum aklımda birkaç soru var şu an hala satın alıp başvuru yapabiliyor muyuz son başvuru tarihi var mıdır bir de ödeme esnasındaki kart bilgileri de mi öğrenciye ait olmak zorunda

arkadaşlar kardeşim üni son sınıf öğrencisi ve laptopunu yenileyeyim diyorum aklımda birkaç soru var şu an hala satın alıp başvuru yapabiliyor muyuz son başvuru tarihi var mıdır bir de ödeme esnasındaki kart bilgileri de mi öğrenciye ait olmak zorunda
alabiliyorsunuz ancak ryzen 5 5500 apular falan geliyor bulabilirseniz

acerin daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat kendisi kullanacak sonuçta belki acerin tasarımını falan beğenmeyebilir çünkü 2 senedir lenovo kullanıyor ben bunları bulabildim şimdilik
4gb ramli almayin bomba gibi kalirsiniz yeter diyorsaniz 12 degilde 11. nesil alin ram en az 8 veya 16 olsun

acerin daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat kendisi kullanacak sonuçta belki acerin tasarımını falan beğenmeyebilir çünkü 2 senedir lenovo kullanıyor ben bunları bulabildim şimdilik
İ3 1215U bariz daha güzel. RAM düşük ama sonradan arttırıp devam eder. Lenovo alıp sonradan 8GB RAM ekler 12GB RAM ile mis gibi kullanır.

yok hocam gomulu bunlar en az 8 alin dedigim gibi 8 ram 11. nesil işlemci olsun 12. nesil olacagina
örnek var mı bir tane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İ3 1215U bariz daha güzel. RAM düşük ama sonradan arttırıp devam eder. Lenovo alıp sonradan 8GB RAM ekler 12GB RAM ile mis gibi kullanır.
hocam acaba lenovo sesli çalışır mı kardeşim oyun bilmez film izler ders çalışır

örnek var mı bir tane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam acaba lenovo sesli çalışır mı kardeşim oyun bilmez film izler ders çalışır
İş bilgisayarı bunlar, oyunla işleri zaten olmaz. U serisi işlemci düşük güç tüketimi ile yüksek performansı hedefler haliyle sessiz çalışacaktır.

Geri