YasinAcarK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
- Bütçe
- 500
ARKADAŞIM KLAVYE ALCAK 500 TL BÜTÇESİ VAR NE ÖNERİRSİNİZ BU DEVİRDE KALDIMI BU FİYATA BİLMİYORUM AMA ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM
bekliyorumgtx marka bir klavye bardı linki atıyorum
bekliyorum
teşekkürler arkadaşıma sorcam başka seçeneği yok gibiMesaj otomatik olarak birleştirildi:
en mantıklısı bu kalır başka seçenkler var ama onlar yerine ofis klavyesi kullanmayı tercih ederim isterseniz onlarıda atarımteşekkürler arkadaşıma sorcam başka seçeneği yok gibi
alınmazhttps://www.n11.com/urun/preo-kmg01...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel aynisini kuyllaniyorum fp
en iyi klavye atiginiz klavye fp en iyi urunen mantıklısı bu kalır başka seçenkler var ama onlar yerine ofis klavyesi kullanmayı tercih ederim isterseniz onlarıda atarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alınmaz
hayır çok düşük kalite bir ürünneden ?
preo diyemi
doğru preo aşırı kalitesiz bi kere öyle bi hata yapmıştım arkadaşıma yaptırmamhayır çok düşük kalite bir ürün
kullanmadığımı nerden biliyorsunuz yıllardır bu işle uğraşıyorum onlarca ürün kullandım biride bu açı ara bu ve hadron klavyeler en dandikleri ışıklı en ucuz ofis klavyesi gibi ofiste bile kullanmıyorlar bunu ALINMAZ.hayir alakasi yok kullanmadiginiz urune laf atmayin ortalama kalitede cit kırıldım kıvamindakilerden degil
saçma sapan ürünler atıp durmayın bu paraya attığınız ürüne bakhayir alakasi yok kullanmadiginiz urune laf atmayin ortalama kalitede cit kırıldım kıvamindakilerden degil
https://www.amazon.com.tr/dp/B086LT...e=380333&creativeASIN=B086LT37MC&linkCode=asn 100 TL daha verip bunu alabilirsiniz
tmm dir mesajlari siliyorum konudan uzaklaşiyorum iyi gunlerkullanmadığımı nerden biliyorsunuz yıllardır bu işle uğraşıyorum onlarca ürün kullandım biride bu açı ara bu ve hadron klavyeler en dandikleri ışıklı en ucuz ofis klavyesi gibi ofiste bile kullanmıyorlar bunu ALINMAZ.
saçma sapan ürünler atıp durmayın bu paraya attığınız ürüne bak