Duş aldıkdan sonra sulu havluyla vücudumu ve saçımı kurutmak sorun olur mu?

Hetc

80+
Reaksiyon skoru
4
Havlum tam kurumamış bazı yerleri su ve deterjan mı ne onla yıkanmıştı. Deterjanın kokusu hala ola bilir havlunun kurumadığı yerlerde. Duş almak istiyorum. Duş aldıkdan sonra az önce anlattığım sulu havluyla saçımı ve vücudumu kurutsam sorun olur mu?
Havlunun bazı yerleri kuru. Havlunun kuru olan kısmıyla kurutmak istiyom.

Havlum tam kurumamış bazı yerleri su ve deterjan mı ne onla yıkanmıştı. Deterjanın kokusu hala ola bilir havlunun kurumadığı yerlerde. Duş almak istiyorum. Duş aldıkdan sonra az önce anlattığım sulu havluyla saçımı ve vücudumu kurutsam sorun olur mu?
Havlunun bazı yerleri kuru. Havlunun kuru olan kısmıyla kurutmak istiyom.
Hocam başka havlu yoksa olan havluyu bekletmekte fayda var ya. Yine de kurularsanız sorun olmaz gibi.

Başka banyo havlum yok. Neden bekletmekde fayda var? Bir zararı olurmu ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka zararı olmaz dimi?
Koku ve vereceği hissiyatı bildiğimden beklemekte fayda var dedim yoksa bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Deterjan bu tahriş yapabilir? nasıl olmaz.
Hocam yıkanan havluda deterjan mı kalıyor? Yalnızca yıkandığından ve tam kurumadığından dolayı ıslak olduğunu söylemiş arkadaş, havlusunun üstüne deterjan dökme gibi bir fantezisi yoksa sıkıntı olmaz benim hayat tecrübelerim ışığında.

Ben kendimi hastalık hastası zannederdim. Artık halime şükrediyorum.

Hocam sadece koku yapabilir derinizde. Ama ust uste surekli olursa ozellikle kasik, ayak ve kafa derinizde mantar olusabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri