🔥İndirim 4 Adet Apple Airtag 3089₺🔥🔥😻

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421

Normalde tanesi 1k civarı bunda 3 al 1 hediye var :) Satici: Amazon.com.tr

1000099425.jpg

geçen gün tekli aldım gerçekten apple kullanan ve eşya kaybedenler için çok kullanışlı bişey imkanım olsa şunan bunuda alırım

geçen gün tekli aldım gerçekten apple kullanan ve eşya kaybedenler için çok kullanışlı bişey imkanım olsa şunan bunuda alırım
Katılıyorum. İyi saklanırsa bisiklet için, scooter içinde kullanılır.

Hocam apple telefonlara yakında airtagle gezildiginde bildirim gönderiyor diye biliyorum bu eğer gerçekse işe yarar mı ki?
Evet öyle. Bir Apple cihazla etkileşim kurduğunda telefonuna bildirim gönderiyor. İşe yarıyor.

Hocam apple telefonlara yakında airtagle gezildiginde bildirim gönderiyor diye biliyorum bu eğer gerçekse işe yarar mı ki?
yakınlarda konumu açık bir apple cihaz varsa sizin telefonunuzda airtagin konumu gözüküyor sizin nerde olduğunuz önemsiz

yakınlarda konumu açık bir apple cihaz varsa sizin telefonunuzda airtagin konumu gözüküyor sizin nerde olduğunuz önemsiz
Hocam nasıl çalıştığını biliyorum , sadece hırsızın apple telefonu varsa çaldığı eşyada airtag olduğunu bildirimle öğrenmez mi bunu soruyorum aslında.

Hocam nasıl çalıştığını biliyorum , sadece hırsızın apple telefonu varsa çaldığı eşyada airtag olduğunu bildirimle öğrenmez mi bunu soruyorum aslında.
Yanlış anlamışım kusura bakmayın hocam evet öğrenebiliyor yanlış bilmiyorsam belli bir süreden sonra eşyayı çalanda iphone varsa bildirim düşüyor yine de alınabilecek bir önlem.

Yanlış anlamışım kusura bakmayın hocam evet öğrenebiliyor yanlış bilmiyorsam belli bir süreden sonra eşyayı çalanda iphone varsa bildirim düşüyor yine de alınabilecek bir önlem.
Estağfurullah hocam ne kusuru , teşekkür ederim. Maddi değeri olmayıp gündelik hayatta önem taşıyan şeyler için satın alınabilir. Anahtarlık , cüzdan vb şeyler için. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için , iyi geceler dilerim.

Hocam bunu hırsız çalsa bayram eder zaten. Tanesi neredeyse 1000TL ye geliyor hırsıza ekstra hediye gibi bir şey. Evcil hayvanınız varsa tasmasına takabilirsiniz onun dışında 100TL lik takip cihazlarından fazla bir farkı yok sonuçta hırsız akıllı ve de bizim gibi bir homosapiens olduğu için her çeşit devre dışı bırakacaktır.

Geri