Yardım Xiaomi HyperOs Hakkında

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,657
Beyler Bu HyperOs Muhabbeti Ne Tam Olarak Normal Bir Güncelleme Gibi Ama Bir Arkadaşım Var Xiomi Community'den Yüklemiş Bazıları Bootloader Açıyor Ben Bakıyom Sitelerde Bazıları Beta Felan Kurmuyom Bu HyperOs Normal Güncelleme Gibi Mi Gelecek Telefona Yani bir şey Yapmama Gerek Yok Mu Şimdilik Açıklığa Kavuşturur Musunuz ?

En başta bilmen gereken şey HyperOS'in MIUI'dan farklı olarak hayatına bir şey katacak değişiklikleri yok. Algıdan kurtulmak için yapılmış bir adım. Bazı telefonlara güncelleme ile gelecek bazılarına gelmeyecek. Gelmeyecek olanlar veya erkenden almak isteyenler kendileri yüklüyor.

En başta bilmen gereken şey HyperOS'in MIUI'dan farklı olarak hayatına bir şey katacak değişiklikleri yok. Algıdan kurtulmak için yapılmış bir adım. Bazı telefonlara güncelleme ile gelecek bazılarına gelmeyecek. Gelmeyecek olanlar veya erkenden almak isteyenler kendileri yüklüyor.
Anladım Benim Telefona Geliyor Redmi 12 Ama Bu Normal Update Olarak Mı Gelecek Yani Onu Mrk Ettim Güncelleme Var Diye Bildirim Gelecek Bende Yüklicem Değil Mi ?

Anladım Benim Telefona Geliyor Redmi 12 Ama Bu Normal Update Olarak Mı Gelecek Yani Onu Mrk Ettim Güncelleme Var Diye Bildirim Gelecek Bende Yüklicem Değil Mi ?
Bildiğim kadarı ile öyle olacak.

asıl isteme sebebim benim always on displaydeki saatin kilit ekranındaki saatle senkronize bi şekilde çalışması olucaktır zaten kısmet olursa birkaç sene sonra çıkan son nesil iphonelerden birine geçerim sonra bi 6-7 sene arkama bakmam

asıl isteme sebebim benim always on displaydeki saatin kilit ekranındaki saatle senkronize bi şekilde çalışması olucaktır zaten kısmet olursa birkaç sene sonra çıkan son nesil iphonelerden birine geçerim sonra bi 6-7 sene arkama bakmam
Kanka Comminty'den Güncelelrsm Beta Mı Oluyor Tam Sürüm Mü ?

Screenshot_2024-02-15-00-30-39-904_com.android.chrome-edit.jpg

Resmi Note 12 kullanıyorum

güncellesene hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

analdım beta önerir misin peki çok hata olur mu sence
Betayı normal kullanıcı için şahsen önermem genelde tester sürümü olduklarından hata ve bug insanı soğutabilir telefondan

güncellesene hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

analdım beta önerir misin peki çok hata olur mu sence
Şarj çok yiyor diyorlar ondan indirmedim, birde biraz üşeniyorum bir ara uyumadan önce indirmeye başlamıştım sabah kalktığımda %70'i görünce iptal ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri