Neler Yeni

Yardım Xiaomi HyperOs Hakkında

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Beyler Bu HyperOs Muhabbeti Ne Tam Olarak Normal Bir Güncelleme Gibi Ama Bir Arkadaşım Var Xiomi Community'den Yüklemiş Bazıları Bootloader Açıyor Ben Bakıyom Sitelerde Bazıları Beta Felan Kurmuyom Bu HyperOs Normal Güncelleme Gibi Mi Gelecek Telefona Yani bir şey Yapmama Gerek Yok Mu Şimdilik Açıklığa Kavuşturur Musunuz ?

şahin doğan

80+ Platinum
En başta bilmen gereken şey HyperOS'in MIUI'dan farklı olarak hayatına bir şey katacak değişiklikleri yok. Algıdan kurtulmak için yapılmış bir adım. Bazı telefonlara güncelleme ile gelecek bazılarına gelmeyecek. Gelmeyecek olanlar veya erkenden almak isteyenler kendileri yüklüyor.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En başta bilmen gereken şey HyperOS'in MIUI'dan farklı olarak hayatına bir şey katacak değişiklikleri yok. Algıdan kurtulmak için yapılmış bir adım. Bazı telefonlara güncelleme ile gelecek bazılarına gelmeyecek. Gelmeyecek olanlar veya erkenden almak isteyenler kendileri yüklüyor.
Anladım Benim Telefona Geliyor Redmi 12 Ama Bu Normal Update Olarak Mı Gelecek Yani Onu Mrk Ettim Güncelleme Var Diye Bildirim Gelecek Bende Yüklicem Değil Mi ?

şahin doğan

80+ Platinum
Anladım Benim Telefona Geliyor Redmi 12 Ama Bu Normal Update Olarak Mı Gelecek Yani Onu Mrk Ettim Güncelleme Var Diye Bildirim Gelecek Bende Yüklicem Değil Mi ?
Bildiğim kadarı ile öyle olacak.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
asıl isteme sebebim benim always on displaydeki saatin kilit ekranındaki saatle senkronize bi şekilde çalışması olucaktır zaten kısmet olursa birkaç sene sonra çıkan son nesil iphonelerden birine geçerim sonra bi 6-7 sene arkama bakmam

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
asıl isteme sebebim benim always on displaydeki saatin kilit ekranındaki saatle senkronize bi şekilde çalışması olucaktır zaten kısmet olursa birkaç sene sonra çıkan son nesil iphonelerden birine geçerim sonra bi 6-7 sene arkama bakmam
Kanka Comminty'den Güncelelrsm Beta Mı Oluyor Tam Sürüm Mü ?

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Screenshot_2024-02-15-00-30-39-904_com.android.chrome-edit.jpg

Resmi Note 12 kullanıyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
güncellesene hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

analdım beta önerir misin peki çok hata olur mu sence
Betayı normal kullanıcı için şahsen önermem genelde tester sürümü olduklarından hata ve bug insanı soğutabilir telefondan

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
güncellesene hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

analdım beta önerir misin peki çok hata olur mu sence
Şarj çok yiyor diyorlar ondan indirmedim, birde biraz üşeniyorum bir ara uyumadan önce indirmeye başlamıştım sabah kalktığımda %70'i görünce iptal ettim

volkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Volkan
Anladım Teşekkürler Kral
Normal bir güncelleme olarak gelecek geldiğinde direk olarak bir güncelleme gibi yükleyecek sin sorun olmaz global ve bölgesel olarak geldiğinde zaten telefonun bu güncellemeyi alacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,766
Üyeler
164,377
Son üye
potther12
Top Bottom