Tarayıcı önerisi lazım

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,792
Yıllardır Opera GX kullanıyorum. Çok hızlıydı gerçekten ama bir anda yavaşlamaya başladı; 5-6 sekme açıkken en az 2 GB RAM kullanıyor, işlemci kullanımı %10'lara çıkmaya başladı. Ayrıca bu statlara rağmen çok kasma donma oluyor. Edge bile kasmıyor. Nasıl fixleyebilirim? Opera arayüzünü seviyorum, düz Opera'ya geçmeli miyim? Ya da başka bir tarayıcı öneriniz var mı?

Yıllardır Opera GX kullanıyorum. Çok hızlıydı gerçekten ama bir anda yavaşlamaya başladı; 5-6 sekme açıkken en az 2 GB RAM kullanıyor, işlemci kullanımı %10'lara çıkmaya başladı. Ayrıca bu statlara rağmen çok kasma donma oluyor. Edge bile kasmıyor. Nasıl fixleyebilirim? Opera arayüzünü seviyorum, düz Opera'ya geçmeli miyim? Ya da başka bir tarayıcı öneriniz var mı?
bende opera kullanıyodum edgeye geçtim acayip hızlı edge tavsiye ederim

BRAVE kullanabilirsin bendede opera var ama daha iyi ve daha hızlı ayrıca youtubede teklam cıkmıyor telefonada indirebiliyorsun

Opera GX kullandım çok yavaş geldi Chrome devam

Edge öneririm bende. Yıllardır kullanıyorum. Başka tarayıcı kullanmayı da denedim ama Edge'nin yerini tutmadı hiç birisi.

1708154782614.png

Kendi deneyimlerime göre en iyisi brave. 3 ay oldu kullanmaya başlayalı . tek sıkıntısı ana ekran özelleştirmesi az onun dışında hiz olsun dahili reklam engelleyici olsun en iyisi.

Bende opera gx kullanıyorum son 1 haftadır donmalar takılmalar yaşıyorum. Sadece 1 sekme youtube açık, işlemci ekran kartı bir anda çoşuyor ekran kartı fanları çalışıyor. Operayı bende seviyorum ama çok yavaşladı edgeyi bende denedim opera gxden gözle görülür daha hızlı geldi bana. Ama gx güzel ve kullanışlı geliyor bana.

Şuan en iyisi brave browser. Pop up ve reklamları iyi şekilde engelliyor. Ben uzın zamandır kullanıyorum. Telefonda youtube ve diğer sitelerden bir şey izler veya dinlerken arka planda çalma özelliği olduğu için ( ekren kapalı çalışma) bana çok iyi geldi. Denemeni tavsiye ederim.

Microsoft Edge

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri