Fransali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,702
Forumda bir çok kişiye bende loq önerdim zaten ama şuan bana biraz pahalı geldi . Malzeme ve soğutma olarak biraz daha iyi. Ama siz kesinlikle almayın der gibi anlattınız. Yoksa genel olarak ciddi fark yok aralarında aynı segmnet cihazlar. Loq biraz daha yeni sadece.Alınabilir hocam alınamaz demedim,aynı işlemci ve ekran ekran kartı var cihazlarda
Bu şartlarda loq tavsiye ediyorum ben çünkü malzeme kalitesi biraz daha iyi ve 2.el de lenovo ve asus ismi daha fazla para yapıyor
Bir de 2sini de kullanan forumdan arkadaşlar var onlar da loq dan hem ilk kurulum aşamasında hem de genel kullanımda çok memnunlar dediğim gibi malzemenin ve panelin verdiği sağlamlık hissinden de daha fazla memnunlar
Bir de yabancı kanal ve forumlar da loq daha fazla öneriliyor hocam bu mesela jarrod’s tech diye çok detaylı inceleme yapan bir kanal ve laptopların batarya süresine fiyatına malzemesine vs her şeyine küçük küçük puanlar vererek oluşturduğu liste en ufak detaylara bile dikkat ediyor hocam
Alıntıyı görüntüle
Netice de loq kalite olarak victus 16 nın çok çok önünde denir mi denmez ya da alınmaz da denmez ama 2si arasında bence loq tercih edilmeli dediğiniz gibi 40k da nitro 16 daha makul ekranından dolayı