4 ay sonra sistemi komple değiştireceksen geçici olarak işini görür. Eğer değiştirmeyeceksen ölü yatırım olur. Toplam ne kadar tutuyor tüm parçalar?bu anakartı arkadaşımdan 500tl ye alacağım i5 7600k r7 265 16gb ram 500gb ssd takıp kullanabilirmiyim oyunlarda zaten 4 ay sonra 4060ti lı sistem alacağım.
1400tl tutuyor4 ay sonra sistemi komple değiştireceksen geçici olarak işini görür. Eğer değiştirmeyeceksen ölü yatırım olur. Toplam ne kadar tutuyor tüm parçalar?
işlemci anakart ikisi eksik sadece diğerlerini buldum4 ay sonra sistemi komple değiştireceksen geçici olarak işini görür. Eğer değiştirmeyeceksen ölü yatırım olur. Toplam ne kadar tutuyor tüm parçalar?
Bir süre işini görür, Valorant, CS 2 oynatır. Fiyat olarakta sorun göremedim.1400tl tutuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işlemci anakart ikisi eksik sadece diğerlerini buldum
peki hikayeli oyunlarda ne olur durumBir süre işini görür, Valorant, CS 2 oynatır. Fiyat olarakta sorun göremedim.
Tam bir fikrim yok onlar hakkında ama bu son 3-4 yılda çıkan çoğu hikayeli oyunları oynatmaz diye düşünüyorum.peki hikayeli oyunlarda ne olur durum