dhgate panda gibi yerlerden al.Alabileceğin en kaliteli replikaSelam arkadaşlar. Replika Nike ayakkabı almak istiyorum, sürekli giymeyeceğim, arada bir giymek için almak istiyorum. Nike dunk serisi gibi modeller satan güvenilir yer var mı acaba? Dolap'ta satan var ama beden bulamadım.
hocam bir arkadaşım biraz daha pahalı bir model söyledi cidden pahalı klonlar gerçegine çok yakın oluyor ben en ucuzunu aldım yine memnunumdhgate panda gibi yerlerden al.Alabileceğin en kaliteli replika
replika derken utanıyorum çünkü gerçeğinden iyilergerek görüntü gerek kalite birebir.
bir forma aldım arkadaşaa dg hediyesi böyle bir kalite yok
Hocam orijinal ayakkabım mevcut sadece arada bir giymek için istiyorum sürekli giymeyeceğimReplika alınmaz
-Ayak kokusu
-Mantar
Gibi birçok sağlık sorunu çıkarıyor kalitesi ve rahatsız hissettirmesini söylemiyorum bile bütçe söylersen yardımcı oluruz Kinetix bile daha iyidir replikadan
bende sporda giymek için alıcam dhgate çok iyi bi seçenek böyle durumlar içinHocam orijinal ayakkabım mevcut sadece arada bir giymek için istiyorum sürekli giymeyeceğim