NakreS14
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 25
- Reaksiyon skoru
- 9,071
Aşagıda da görebilirsiniz akşam 21.00 da tv reklamlarında da gösterilmeye başlancak reklam sizce nasil düşünceleriniz
Boş bir konu değil forum tamamıyla O bunu besler mi bunda darboğaz olur mu diye dolmasi gerekmiyor.Farklı konularda var.Tövbe tövbe tek dert acunun oppo reklamında oynamasımı boş konu açmayalım , hem ne düşünebilirim
Oppo telefonlarda dokunulmazlığı kim alacak?Aşagıda da görebilirsiniz akşam 21.00 da tv reklamlarında da gösterilmeye başlancak reklam sizce nasil düşünceleriniz
La zaten sadece pc için konu açmayın ama bu konu aşırı saçma oppo reklamında oynadıysa ne düşünebilirimBoş bir konu değil forum tamamıyla O bunu besler mi bunda darboğaz olur mu diye dolmasi gerekmiyor.Farklı konularda var.
gereksiz konuya neden gereksiz cevap veriyorsun o zaman canım benim ?La zaten sadece PC için konu açmayın ama bu konu aşırı saçma oppo reklamında oynadıysa ne düşünebilirim
Bu konunun gereksiz olduğunu açiklamaya gereksiz cevap diyorsan sen gereksiz bir insansın canım benimacun reklam almaktan vazgeçip reklamda oynamış bence hayatında bir değişiklik olmuştur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gereksiz konuya neden gereksiz cevap veriyorsun o zaman canım benim ?
off sensin kiiBu konunun gereksiz olduğunu açiklamaya gereksiz cevap diyorsan sen gereksiz bir insansın canım benim![]()
Tmm hadi sen git survivor izleoff sensin kii
wqeşilqweşiqwelqielqiwşleqi harbi iyisin asdaksdopwjkqopekqTmm hadi sen git survivor izle