Oppo Reklamında Oynayan Acun

Tövbe tövbe tek dert acunun oppo reklamında oynamasımı boş konu açmayalım , hem ne düşünebilirim

Tövbe tövbe tek dert acunun oppo reklamında oynamasımı boş konu açmayalım , hem ne düşünebilirim
Boş bir konu değil forum tamamıyla O bunu besler mi bunda darboğaz olur mu diye dolmasi gerekmiyor.Farklı konularda var.

Boş bir konu değil forum tamamıyla O bunu besler mi bunda darboğaz olur mu diye dolmasi gerekmiyor.Farklı konularda var.
La zaten sadece pc için konu açmayın ama bu konu aşırı saçma oppo reklamında oynadıysa ne düşünebilirim

acun reklam almaktan vazgeçip reklamda oynamış bence hayatında bir değişiklik olmuştur :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

La zaten sadece PC için konu açmayın ama bu konu aşırı saçma oppo reklamında oynadıysa ne düşünebilirim
gereksiz konuya neden gereksiz cevap veriyorsun o zaman canım benim ?

Bu şey gibi.. hani denizdesindir ama üstüne su dökmüşsündür yani paranın üstüne para koymak gibi

acun reklam almaktan vazgeçip reklamda oynamış bence hayatında bir değişiklik olmuştur :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gereksiz konuya neden gereksiz cevap veriyorsun o zaman canım benim ?
Bu konunun gereksiz olduğunu açiklamaya gereksiz cevap diyorsan sen gereksiz bir insansın canım benim 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri