Vooka Trol klavye alınır mı??

yakha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
Lenovo gk304 alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming gecesinde indirime giriyor sürekli.

Lenovo gk304 alabilirsin.

Gaming gecesinde indirime giriyor sürekli.
Hocam bu dediğim alinmazmi yada gamepower overlord

700-800

hocam bazılarına rgb bazılarına rainbow geliyomus gb olunca ziyolung muydu neydi onun uygulamasından kontrol edebilyormuyuz öyle bişey gördüm ilan fotolarında
evet doğru ben kendime aldım rgb geldi. 1 ay sonra kız arkadaşıma da sipariş ettim ona rainbow geldi.

evet doğru ben kendime aldım rgb geldi. 1 ay sonra kız arkadaşıma da sipariş ettim ona rainbow geldi.
hocam siz kız arkadaşınıza sipariş ettiğinizde ilanda rainbow olarakmı gözüküyordu yoksa rgb mi

ayrıca sizde benim attığım satıcıdanmı aldınız satıcıya soru sorulmuş rgb değil rainbow gelmiş diye satıcıda 18 rgb modludur diye cevap vermiş gıcık oldum düzgn cevap vermiyor diye :)

Son düzenleme:
hocam siz kız arkadaşınıza sipariş ettiğinizde ilanda rainbow olarakmı gözüküyordu yoksa rgb mi

ayrıca sizde benim attığım satıcıdanmı aldınız satıcıya soru sorulmuş rgb değil rainbow gelmiş diye satıcıda 18 rgb modludur diye cevap vermiş gıcık oldum düzgn cevap vermiyor diye :)
KAPALIÇARŞI satıcısından aldım ikisini de. rgb demişlerdi sorduğumda.

bu arada rgb gelirse uygulamadan kontrol ediliyormu
evet uygulamadan kontrol ediliyor https://www.technopat.net/sosyal/konu/ziyou-lang-t60-sueruecuesue-nereden-indirilir.2514595/ bu konuda link var.

Sayıların ve F tuşlarının aynı tuşta olması çok sıkıntı değil mi? Ve ingilizce olması sıkıntı değil mi? Birçok butonun yerleri farklı.

Geri