Etmez hocam . 7. Nesil 2016dan kalma işlemci. En az 9 yıl kullanmışsınız herhalde. Batarya pert veya muadildir . Arıza verme olasılığı yüksek . Klavye kondisyonu zayıf büyük ihtimalle . Yeni nesil ryzen 5625u 6 core 12 threat işlemci 15000 puan çekiyor ve laptopu 11-12 arasına sıfır bulabiliyorken , e. Ele kim 10 bin verir ki ? Verdiğim fiyat da iyi fiyattı. Size gerçekçi bir fiyat verdim . Ha bilmeyen adama 8-9kya satarsınız bilemem .bir kaç yerde gördüm 15 k felan satıyordu en fazla 10 k felan eder mi
söylediğin hiç bir şey de sıkıntı yok 5-6 yıl kullandık herşeyi temiz ışıkları bile yanıyor hocam kırık mırık yokEtmez hocam . 7. Nesil 2016dan kalma işlemci. En az 9 yıl kullanmışsınız herhalde. Batarya pert veya muadildir . Arıza verme olasılığı yüksek . Klavye kondisyonu zayıf büyük ihtimalle . Yeni nesil ryzen 5625u 6 core 12 threat işlemci 15000 puan çekiyor ve laptopu 11-12 arasına sıfır bulabiliyorken , e. Ele kim 10 bin verir ki ? Verdiğim fiyat da iyi fiyattı. Size gerçekçi bir fiyat verdim . Ha bilmeyen adama 8-9kya satarsınız bilemem .
Hocam i3 1005g 12 GB ram 256 ssdli laptopu 2.5 yıl Asus garantili cihazı 7600e , sıfırını da 9000e verdim . Max ederi 6500-7000söylediğin hiç bir şey de sıkıntı yok 5-6 yıl kullandık herşeyi temiz ışıkları bile yanıyor hocam kırık mırık yok
Rica ederim. Dediğim gibi iyi fiyata verirseniz çok iyi ama acil laptop alacaksanız dediğim fiyata ver gitsin . Yeni laptoplar çok hızlıEyvallah hocam bilgi için teşekkür ediyorum
laptop değil de hocam masaüstü toplamak istiyorum şimdi benim bi masaüstü var onuda satıcam toplam ne kadar ediyorsa ona göre toplicam şimdi ben masaüstü özelliklerini atsam onuda bi baksan olurmuDediğim gibi iyi fiyata verirseniz çok iyi ama acil laptop alacaksanız dediğim fiyata ver gitsin . Yeni laptoplar çok hızlı
Olurlaptop değil de hocam masaüstü toplamak istiyorum şimdi benim bi masaüstü var onuda satıcam toplam ne kadar ediyorsa ona göre toplicam şimdi ben masaüstü özelliklerini atsam onuda bi baksan olurmu
3300-3500işlemci : intel core i5 3470
anakart : asustek computer p8h61 m le r2.0
ram : 8 gb ddr3
ekran kartı : rx 570 series
BUDA ÇOK ESKİ HOCAM