macbook air m1 8 gb alınır mı

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,774
arkadaşlar daha önce hiç macbook kullanmadım bu aralar laptop arayışı içerisindeyim fan sesinden ve windowstan aşırı sıkıldığımı belirtmek istiyorum bir yandan macbook alayım diyorum ama çekiniyorum daha önce hiç kullanmadım alışabilir miyim sevebilir miyim bir de 8 gb ile 16 gb arasında dağlar kadar fark var mı eğer alırsam çok uzun seneler kullanmak isterim minimum 3 yıl kadar bir de aradaki fiyat farkına değer mi ben günlük kullanıcıyım öyle yoğun kullanımımın olacağını zannetmiyorum şu an için, oyun da oynamıyorum zaten şu an en ucuz 8 gb macbook air m1 28.250 TL 16 gb ise 36.999 TL aradaki fiyat farkı oldukça fazla sizin öneriniz nedir lütfen macbook yerine şunu al demeyin

arkadaşlar daha önce hiç macbook kullanmadım bu aralar laptop arayışı içerisindeyim fan sesinden ve windowstan aşırı sıkıldığımı belirtmek istiyorum bir yandan macbook alayım diyorum ama çekiniyorum daha önce hiç kullanmadım alışabilir miyim sevebilir miyim bir de 8 gb ile 16 gb arasında dağlar kadar fark var mı eğer alırsam çok uzun seneler kullanmak isterim minimum 3 yıl kadar bir de aradaki fiyat farkına değer mi ben günlük kullanıcıyım öyle yoğun kullanımımın olacağını zannetmiyorum şu an için, oyun da oynamıyorum zaten şu an en ucuz 8 gb macbook air m1 28.250 TL 16 gb ise 36.999 TL aradaki fiyat farkı oldukça fazla sizin öneriniz nedir lütfen macbook yerine şunu al demeyin
Kanka 8gb Mac için şu an yeteriz kendim de şuan m2 Mac kullanıyorum benim tavsiyem 16 alman

Günlük kullanıcı için 8 yeter alınır

aga işte bu beni ikileme sokuyor biriniz alma diyor diğeriniz al :D

Bence ben aynı anda çok ve ağır programlar açmam diyorsan 8 yeter, ilerde açabilirim belki lazım olur diyorsan 16 al.

Günlük işler için yeterli. Ne için kullanacaksın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mac air m1 16/512 kullanıyorum

Günlük kullanımda 8 yeter. 16 M1 almak yerine 8 GB M2 al.

Günlük işler için yeterli. Ne için kullanacaksın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mac air m1 16/512 kullanıyorum
film izleme internette gezinme bu kadar şimdilik ileride yazılım falan öğrenmek ister miyim bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,321
Üyeler
186,323
Son üye
EkoReis
Geri