Elektrik kesintisinden sonra bilgisayarım kapanıyor.

Rocking

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese merhaba. Bundan yaklaşık 2-3 gün önce bulunduğum bölgede bir elektrik kesintisi oldu. Ben bu sırada oyun oynuyordum. Elektrik kısa bir süre sonra geldi ve bilgisayarımı yeniden açtım. Bundan yaklaşık 10 dakika sonra bir daha elektrik kesintisi oldu ve bilgisayarım bir daha kapandı. Sonra bilgisayarımı açıp oyun oynamaya başladıktan sonra sadece oyun oynarken bilgisayarım bir anda direkt elektrik gitmiş gibi kapanıyor. Yeniden başlatma falan yok, direkt kapanıyor. Neden oluyor arkadaşlar?

Kesinlikle pc almadan önce akım korumalı priz almak gerek. Psu sıkıntı cikariyordur büyük ihtimal.

Kasa bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle pc almadan önce akım korumalı priz almak gerek. Psu sıkıntı cikariyordur büyük ihtimal.
ne yapabilirim

akım korumalı priz sizi elektrik kesintisinden korumaz. ancak hold-up time uzun bir psu alırsanız yük altında kesilmelerde voltajı kesinti anında dc bileşenler zarar görmeden keser. kasanız da çok güzelmiş ışıklı mışıklı ancak psu'yu bir psu üreticisinden almanız sorununuzu çözer.

Geri