Yardım Saber rgb D tuşu bazen çalışmıyor.

Barissta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Dediğim gibi. incehesaptan almıştım, bundan önce de aşırı yay sesi yüzünden değişim yaptım. Bu sefer de d bazen çalışmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz. Lütfen yardım edin.

Dediğim gibi. incehesaptan almıştım, bundan önce de aşırı yay sesi yüzünden değişim yaptım. Bu sefer de d bazen çalışmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz. Lütfen yardım edin.
Ben tuşları söktüm ve iyice temizledim.
Ondan 1 gün sonra falan sorunum tamamen çözüldü.

çinde ayakaltı üretilip üstüne damga basılan ürünlerden beklenecek genel tablo başkasına çıkmaz sana çıkar ...

Hangi switch bende sıfır yeni aldım yay sesi duymuyorum sadece sert vurursam oda kulağımı dayarsam çok az duyuyorum hiç denilen gibi değil garibime gitti

Ben tuşları söktüm ve iyice temizledim.
Ondan 1 gün sonra falan sorunum tamamen çözüldü.
deneyeceğim reis eyvallah bide nasıl temizledin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi switch bende sıfır yeni aldım yay sesi duymuyorum sadece sert vurursam oda kulağımı dayarsam çok az duyuyorum hiç denilen gibi değil garibime gitti
red switch. İlk aldığım aşırı yay sesliydi rahatsız ediyordu. Ben de değişim istedim o oldu şimdikinde az yay sesi var

Tuşları teker teker söktüm.
Vidslarını çıkardım.
İçinin dışının tozunu alıp bir güzel üfledim.
Sonra sorunum çözüldü.

çinde ayakaltı üretilip üstüne damga basılan ürünlerden beklenecek genel tablo başkasına çıkmaz sana çıkar ...
Hocam bende de var bütçem de vardı allaha şükür ama israf geliyor bana bende saber aldım buna bilim içim acıdı yani sorun olursa atıyorum 2 sene sonra yenisini alırım switchleri belli en azından markalı klavyeler 800 lira ve üstü malesef herkes alamıyor o konuda ayrı bi durum.

red switch. İlk aldığım aşırı yay sesliydi rahatsız ediyordu. Ben de değişim istedim o oldu şimdikinde az yay sesi var
Bendeki de red switch ama iade edip blue alıcam galiba daha sesli bir şey istiyorum beklediğimden zayıf geldi sesi :)

Tuşları sökersen vidaları görürsün.
20200714_003056.jpg
şu küçük vidadan mı bahsediyorsun. O ise metal gövde çıkacak doğru mu

Geri