amd bir sistem topladım ancak sürekli bir sorunla karşılaşıyorum ilk zamanlar oyunda aşırı donma fps drop oyundan atmalar yaşıyordum bazılarına çözüm bulduk ram de sıkıntı varmış değiştirdiler ancak şuanda bilgisayarım valorant cs gibi oyunlarda aşırı fps düşmesi yaşıyor 500fpslerden 30 40fpslere kadar düşüyor bi anda teknik servis bir sıkıntı bulamadık diyip yine yolladılar 6 kere götürdüm hala doğru düzgün bir çözüm bulamadılar lütfen bana yardımcı olun artık uğraşmaktan sıkıldım bende işlemci soğutucusunu da değiştirdim yine de fazla bir fark olmadı sizce neden olur?
asus prime A620M-K anakart
amd rayzen 5 7600x 4.7ghz 32mb işlemci
kingston 16gb ram 5600mhz
kioxia 1tb ssd
thermaltake astria 200 kule tipi soğutucu
kasa fazeon f5 650w 80+bronze
asus prime radeon rx 9060xt oc edition 16gb ddr6 128 bit ekran kartı var.
1 ay önce 43k ya almıştım iade de almadılar ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin cidden çok sıkıldım işte çalışıyorum yorgun argın bi hevesle aldım hala doğru düzgün bir oyun bile oynayamadım lütfen yardım edin!
asus prime A620M-K anakart
amd rayzen 5 7600x 4.7ghz 32mb işlemci
kingston 16gb ram 5600mhz
kioxia 1tb ssd
thermaltake astria 200 kule tipi soğutucu
kasa fazeon f5 650w 80+bronze
asus prime radeon rx 9060xt oc edition 16gb ddr6 128 bit ekran kartı var.
1 ay önce 43k ya almıştım iade de almadılar ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin cidden çok sıkıldım işte çalışıyorum yorgun argın bi hevesle aldım hala doğru düzgün bir oyun bile oynayamadım lütfen yardım edin!