bozkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 350

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

alınır mı?
Kalabalık yapacağını biliyorum ama kulaklık koyacak yer yokCorsair standi var bende masada kalabalık yapiyor baska bisey degil
Ben de onu anlamadım toplam 450 ürün var stokta sadece 256 ürün varExtra bir indirim olacak mı yoksa bu kadar mı ürünler
özellikler bakımında pek iyi gelmedi ama belki ben bilmiyorumdurArkadaşlar son 6 ayın en düşük fiyatı neredeyse. Ama İtopya güven vermiyor işte. Ürünü aldıktan sonra ölü piksel veya ışık sızması çıkarsa iade veya değişim için servise gönderiyor servis raporuna göre işlem yapıyorlar. Tavsiye eder misiniz?
![]()
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG279Q1A ITOPYA'dawww.itopya.com
Zamanında itopya dan samsung monitör aldım sorunsuz gelmişti, şansını deneyebilirsin ama 27 inç ekranı 2k çözünürlükte alman bence daha iyi olur.Arkadaşlar son 6 ayın en düşük fiyatı neredeyse. Ama İtopya güven vermiyor işte. Ürünü aldıktan sonra ölü piksel veya ışık sızması çıkarsa iade veya değişim için servise gönderiyor servis raporuna göre işlem yapıyorlar. Tavsiye eder misiniz?
![]()
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG279Q1A ITOPYA'dawww.itopya.com
PAW 3395 ile ayni ozeliklere sahip. Buyuk ihtimalle o sensoru. o sensorlu mouse 1500-2000 civarina rahat bulunur. Ekipmanlar ALIENWARE ise bunu alin butunluk bozulmasin bence.