🔥İndirim Dune Part 2 Apple Tv'de 19TL

TV'de Apple TV var da kayıtı falan düz mü olunuyor acaba

Evet düştü nete.
Sinema çekimine nasıl katlanıyorsunuz hocam. Hocam siz beğendinizmi filmi? İmdb, rotten da falan daha yüksek puan almış ilk filmden ama filmografta ilk film daha iyiydi beklentileri yükseltmeyin diyor.

Sinema çekimine nasıl katlanıyorsunuz hocam. Hocam siz beğendinizmi filmi? İmdb, rotten da falan daha yüksek puan almış ilk filmden ama filmografta ilk film daha iyiydi beklentileri yükseltmeyin diyor.
Çekim olmayanı düştü :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlki bin kat iyiydi, çok basitti 2. filmi.

Çekim olmayanı düştü :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlki bin kat iyiydi, çok basitti 2. filmi.
Ben filmi daha izlemedim ama ilk kitapta son kısımlar daha iyiydi. Sanırım tam becerememişler filmde neyse hafta sonu öğreneceğim zaten. Hocam nasıl düşmüş internete yaw. Benim bildiğim ya bir platform yayınlayınca yada BluRay diskler çıkınca düşüyordu inte. Allah bilir kim sızdırdı.

Dostlar sinemaya 200 lira vemek istemeyenler için çok güzel fırsat.

windows için;

Dostlar sinemaya 200 lira vemek istemeyenler için çok güzel fırsat.

windows için;

Alıntıyı görüntüle
On siparişi goremedim once kayıtmı yapmk lazm

Mümkünse sinemada izleyin filmi, hatta imkanınız varsa imax te izleyin. Son yıllardaki en iyi sinema tecrübesi oldu benim için.

Mümkünse sinemada izleyin filmi, hatta imkanınız varsa imax te izleyin. Son yıllardaki en iyi sinema tecrübesi oldu benim için.
imaxte izledik görüntü aşırı büyük ve ses ciğerlerimize kadar işledi

Satın almak için apple cihaz zorunlu mu ? Masaüstü uygulamasında film görünmüyor

Muazzam bir film

Bu filmi mümkünse imax te izlemeli

Direk aldım telefondan. Mi box s den 4k izleriz artık

Kung fu panda 4 ne zaman gelir

Geri