Bu filmde sinema çekimi izlenmez besinema çekimi izlemesem alırdım
Bu arada okuma şansınız varsa ilk kitabı okuyup filmi izlemek tamamen ayrı bir deneyim gerçekten.Dune Filminin önce ki serileri varsa onları izlemek daha mantıklı olabilir.
1'i "bu ne acaba bi bakıyım" diye girip izledim internetten. Çok bir şey anlamadım. Hikayeye hakim oldum ama. 2'yi izlemeyenler, 1'den başlasın tabii ki ama daha öncesi de varsa onlara da bakmak lazım.
Hatta kitap > 1 > 2 daha iyi olabilir.
Katılıyorum.İmex ile izledim kesinlikle sinemada izlenmeliBugün sinemada filmi izledim ve kesinlikle bayıldım. Kitapları okuyan biri olarak tabii ki kitaptan eksik şeyler vardı ama bu yapılabilecek en iyi işti bence. Filmi kesinlikle sinemada izlenmesi taraftarıyım çünkü o müziklerin şiddeti ile birleşen sahneler resmen içinize işliyor ve tüyleriniz dikeliyor. Tabi bunlar benim deneyimlerim. Gideceğiniz sinema vasatın altı olmadığı sürece zevk alırsınız filmden.
Hocam biraz önce bende filmden çıktım kitabı da okumuş biri olarak fikirlenirize katılıyorum kesinlikle muhteşem bir iş olmuş. Yüzüklerin Efendisi’nden sonraki en iyi uyarlama olabilir. Izlemeyi düşünen arkadaşlar için birkaç önerim sinemada izlenilmesi ayrıca filmlerden aldığınız zevki arttırmak isterseniz önce kitabı bitirmeniz daha iyi olur yoksa bazı noktalar havada kalabilir sizin için. Kitabı okursanız filmden alacağınız keyifte kesinlikle artacaktır.Bugün sinemada filmi izledim ve kesinlikle bayıldım. Kitapları okuyan biri olarak tabii ki kitaptan eksik şeyler vardı ama bu yapılabilecek en iyi işti bence. Filmi kesinlikle sinemada izlenmesi taraftarıyım çünkü o müziklerin şiddeti ile birleşen sahneler resmen içinize işliyor ve tüyleriniz dikeliyor. Tabi bunlar benim deneyimlerim. Gideceğiniz sinema vasatın altı olmadığı sürece zevk alırsınız filmden.